Стефан Статев е шестото попълнение на ЦСКА 1948 през зимния

...
Стефан Статев е шестото попълнение на ЦСКА 1948 през зимния
Коментари Харесай

Стефан Статев: ЦСКА 1948 е голям отбор, видях перспектива

Стефан Статев е шестото попълнение на ЦСКА 1948 през зимния трансферен прозорец. Младокът играе на позицията ляво крило, само че може също по този начин да има роля и на десния фланг, както и в центъра на нападението.

17-годишният футболист е носил екипите на Лудогорец и италианския Асколи. Статев се причисли към „ алените “ малко преди заминаването за подготвителен лагер в Турция и след това пътува с отбора за Алания, където ще вземе присъединяване в пет контролни срещи преди началото на пролетния полусезон.

"ЦСКА залага на млади гении и видях вероятност в това. Казах си: "Защо пък да не опитвам в А група? " Следях тима, усещанията ми са много положителни, може да се борим за топ 6 съгласно мен ", съобщи Статев.

"Амбициите ми да съм жив и здрав, да нямам травми, да ми дадет път и един ден, живот и здраве, да има още един българин в Шампионска лига ", добави геният.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР