Стефан Щерев - Чечо е приет по спешност във ВМА.

...
Стефан Щерев - Чечо е приет по спешност във ВМА.
Коментари Харесай

Изтръпнахме В Неделя Сутрин! Любим Български Комик И Тв Водещ По Спешност Във Вма! Мариан Бачев Зове За Помощ, Молим Се За Самия

Стефан Щерев - Чечо е признат по неотложност във ВМА. Приятелите му насочиха във Facebook апел към всички, които могат да оказват помощ.

" Актьорът Стефан Щерев Чечо се нуждае от незабавно кръвопреливане. Кръвната му група е рядка - В (-).

Който може да помогне с подаяние на кръв или по някакъв различен метод, дано да го направи в центъра по кръвопреливане на ВМА-София ", написа артистът Мариан Бачев.

43-годишният артист се почувствал зле преди няколко дни и бил признат в болничното заведение с проблеми в черния дроб. Заради неочакваното утежняване на здравословното му положение бил анулиран и театър в Хасково, в който Стефан Щерев трябвало да взе участие.

Колеги на артиста споделят, че той има потребност от най-малко три банки кръв. Стефан Щерев Чечо е измежду обичаните български артисти. Играл е в Народния спектакъл „ Иван Вазов ”, НДТ „ Сълза и смях ”, Малък градски спектакъл зад канала, спектакъл „ София ”.

Известно време е на свободна процедура, основно отвън България. Сътрудничи и работи с Алън Гуд, Ксавие ле Роа, Нандан Кирко, Томи Яженич, Далия Ачин. Участвал е в десетки игрални и късометражни филми, написа Блиц. Изиграва ролята на Валентин Иванов в сериала „ Отплата ”.

Бил е водещ на предаването „ Да разлаем кучетата ”, както и е едно от лицата на неделното ток-шоу по Нова „ Станция Народоосвободителна въстаническа армия ” и „ Почивна станция ”. Чечо е един от сътрудниците на същински холивудски звезди.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР