Стефан Шербетов и Ивелин Ангелов взеха индивидуалния приз полицай на

...
Стефан Шербетов и Ивелин Ангелов взеха индивидуалния приз полицай на
Коментари Харесай

Разбили банда, укрила 10 млн. ДДС от трюфели на година, си поделиха приза Полицай на годината

Стефан Шербетов и Ивелин Ангелов взеха самостоятелния приз служител на реда на годината. Двамата са от отдел " Икономическа полиция " в Главна дирекция " Национална полиция ". Те получиха наградата в самостоятелната категория от вицепремиера и вътрешен министър Иван Демерджиев.

Двамата бяха отличени поради работата си по разкриването на редица закононарушения, нанесли вреди на данъчната и осигурителни система на страната. Конкретната интервенция, за която са отличени, в била в Пазарджик. Предотвратената вреда за бюджета е към 10 млн. лв. на година. Двамата са работили по разбиването на незаконна тайфа, търгувала с трюфели.

Колективният приз отиде в отдел " Специални интервенции " на ГДБОП. Те бяха наградени за разбиването на тайфа, трафикирала дрога и оръжия към Западна Европа. Става дума за 110 кг марихуана и 17 кг кокаин. 

Награди за цивилен принос получиха спасителите на Сашко от Перник Милко Михалков и Веселин Георгиев. Отличени бяха и двамата доктори, помагали на ранените при злополуката на 14 август м.г. на Автомагистрала " Тракия ", при която пострадаха над 40 сърби, най-вече деца, прибирали се от екскурзия. Наградените са доктор Христо Стефанов и доктор Антон Елкин. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР