Стефан Николов, изестен повече като Стефан на Гала, e закъсал

...
Стефан Николов, изестен повече като Стефан на Гала, e закъсал
Коментари Харесай

Тежки времена за Гала: Водещата лепна Ковид-19, Стефан фалира

Стефан Николов, изестен повече като Стефан на Гала, e закъсал финансово поради разпространяването на ковид. Кризата е поразила бизнеса му с мед, който търпи големи загуби от началото на пандемията. „ Този вирус ни отнесе като мокри котета. Дори да си постигнал доста, постоянно може да те удари нещо и да те върне обратно. Паниката се отрази на всичко, изключително на продажбата на пчелни артикули. Беше значимо да вземеш олиото, боба, ориза и да се презапасиш. На огромен минус съм, доста кошери измряха! ", признава мъжът на Гала.

Риалити героят от „ ВИП Брадър ” в никакъв случай не е подценявал болестта - още повече в този момент, когато има действителна заплаха и той да е болен. Половинката му призна, че при започване на тази седмица се почувствала зле и пробата й за Ковид-19 се оказал позитивен. Стефан към този момент нямал недоволства, а резултатите от проучването му към момента не били подготвени.

„ Около нас всичко изобилства, а сега търсим неизмеримо лекарство за елементарен вирус. Не сме високо в тази еволюционна подчиненост! Когато пролетта ни споделяха, че есента ще има втора вълна, отговаряхме с „ Каква втора вълна?! Слънцето ще го убие! ". Хора, това не е някакъв комар! ", разяснява обезпокоеният Николов.

Самата Гала показа, че не знае от кое място се е заразила, само че има възможност да е лепнала ковид от щерка си Мари, която изкара „ нещо като грип ” неотдавна. Младата жена се оплакваше от болки в гърлото и температура, а в този момент същите признаци, съпроводени със мощно главоболие, има и майка й. Възможно е да го е прихванала и от синоптичката Гери Малкоданска, която също е с Ковид-19 сега. Водещата сподели още, че всичките й сътрудници от „ На кафе ” са се тествали. Резултатите от проучванията на останалите от екипа обаче към сегашния миг не са известни.

53-годишната русокоска е признателна на мъжа си Стефан, който се грижи за нея, до момента в който е болна. Двамата са дружно повече от 10 години и са минали през доста хубави и неприятни моменти дружно. Макар че нямат брак, те се усещат като семейство и са си дали обещание да са дружно и в положително, и в неприятно, и в болест, и в здраве.

„ Преди Гала живеех по-бурно, обичах веселбата, карах пистови мотори, не се прибирах по 3 дни от заведения. Тя доста ме промени! ”, споделя Николов по адрес на жена си. Въпреки това, той по този начин и не поискал да има още едно дете от нея. Стефан има щерка в тийнейджърска възраст от първата си брачна половинка и е безапелационен, че това е задоволително за него. Бебетата и дребните хлапета го изнервяли до краен лимит и не желаел да минава през всички компликации на детското израстване още веднъж.

Запознати издават, че имало интервал, в който Гала копнеела да забременее, само че мъжът й порязал тези мераци. Той отсякъл, че не може занапред да дундурка ревливо бебе, тъй като бил зает човек, а всеки хлапак  изисквал доста време и внимание.

В началото водещата посърнала от думите на обичания си и пробвала да го разубеди, само че той бил безапелационен. Имали съществени пререкания по тематиката, само че последователно русокоската привикнала с мисълта, че Стефан не желае правоприемник от нея. Плевенчанката към този момент е на 53 и е минала допустимата възраст за забременяване, тъй че вероятността да забременее в бъдеще клони към нула.

Известно е, че Стефан изостави единствената си щерка Никол на грижите на майка й, когато момиченцето бе едвам на 7 месеца. С някогашната му брачна половинка Росица не се разбирали въобще, а свадите им били шумни, разясняват добре осведомени с връзките им. Палавият Стефан подхванал загадка любовна случка с Гала и най-после оставил някогашната с бебе на ръце, с цел да се хвърли в обятията на известната тв водеща.

След раздялата предприемачът плащал едвам 70 лв. прехрана на Росица и детето. Той желал да натрие носа на излъганата брачна половинка, задето раздухала пикантната история за любовния триъгълник в медиите. Огорчената жена била доста смутена и подхванала крайни ограничения, с цел да вразуми Стефан и да резервира фамилията си. Той обаче бил прекомерно омаян от Гала и чертаел грандиозни проекти за общото им бъдеще.

Отношенията на някогашните съпрузи дълго били обтегнати, само че с течение на времето болката на Росица отшумяла и Николов възобновил контактите с щерка си. За второ дете обаче не помислил в никакъв случай – хлапашките истории от много време го напрягали и му докарвали мощно главоболие. „ Имам друго виждане за живота си. Ако имам 2-3 деца, ще разпилея силите и силата си, а не искам това да се случва! ”, твърди Стефан.

Говори се, че той в действителност не е толкоз правилен и отдаден само на Гала, както се пробва да се изкара. Да, при започване на връзката им в действителност бил заслепен от нейната известност и от чара й, само че след 10 години ситуацията се трансформирало. Клюката гласи, предприемачът употребявал всяка опция, с цел да смъква засукани мадами и да опитва шанса си с тях. В ухажването той залагал най-вече на клиширани изречения, само че употребил и някои хитри тактики.

Отлично осведомени източници са разказвали пред „ Уикенд ”, че на по-атрактивните си клиентки Николов предложил специфична отстъпка от цената и персонална доставка на мед по домовете. Тази оферта обаче важела единствено за хубавиците, които хващали окото му. За по-невзрачните не била в действие. Дали някоя от дамите е поддала на флиртовете му не е ясно, но Стефан не се отказвал да опитва номера с меда във всеки комфортен миг.

Близки до предприемача настояват, че дългогодишната му партньорка Гала към този момент му омръзнала – към момента я обичал като другарче в живота, само че имал потребност и от полово многообразие. Разликата във възрастта им също оказвала въздействие. Блондинката към този момент е на 53 и е с цели 11 лета по-стара от мъжа си, който все по-често се заглеждал по младите хубавици.
За да не изгуби Стефан, водещата прави всевъзможни корекции във визията си и се старае да наподобява добре за него. Тя постоянно опъва бръчките по лицето си с ботокс и филъри, а бюста си е повдигала със силиконови импланти. Това обаче не било задоволително за Николов. През последните години фамилният живот с Гала му доскучал и почнал да търси занимания настрана, рапортуват хора от обкръжението му. Плевенчанката пък има цялостно право да се съмнява във верността на мъжа си, тъй като в миналото връзката им стартира тъкмо като извънбрачна случка, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР