Стефан Николов, дългогодишният партньор на Гала, чукна 45 лазарника на

...
Стефан Николов, дългогодишният партньор на Гала, чукна 45 лазарника на
Коментари Харесай

Гала се обясни в любов на Стефан за ЧРД, нарича го „моето момче“

Стефан Николов, дългогодишният сътрудник на Гала, чукна 45 лазарника на 16 април. Той означи персоналния си празник в компанията на най-близките си хора. Бизнесменът показа, че в никакъв случай не е обичал рождените си дни, само че пък водещата доста се постарала да го зарадва.
„ Ще се лее шампанско през днешния ден! Моето момче е рожденик! Благодарна съм, че продължава да крачи до мен все същият - пулсиращ от страсти! Обичащ и ядосан, разбиращ и неотстъпчив, набожен и отричащ, подигравателен, динамичен, безреден, магнетичен, прагматичен, само че в никакъв случай апатичен! Обичам този вулкан, деен 24 часа в денонощието! Честит да е! ”, изясни се водещата на мъжа си. Той също й отвърна с благи думи: „ А аз обичам теб и това е повода да си бленувам за величие - не желая приказката ни да свършва в никакъв случай! ”.

Гала и Стефан не са от най-романтичните хора, само че очевидно порай празника са се разчувствали. 55-годишната русокоска постоянно е твърдяла, че Николов е най-голямата й обич. С него са дружно повече от 10 години и са минали през доста хубави и неприятни моменти. Макар че нямат брак, те се усещат като семейство и са си дали обещание да са дружно и в положително, и в неприятно. „ Преди Гала живеех по-бурно, обичах веселбата, карах пистови мотори, не се прибирах по 3 дни от заведения. Тя доста ме промени! ”, казвал е предприемачът по адрес на жена си.

Стефан има щерка в тийнейджърска възраст от първата си брачна половинка, само че по този начин и не изиска още едно дете. В началото на връзката им плевенчанката копнеела да забременее, само че той внезапно порязал мераците й. Водещата към този момент е на 55 и е минала допустимата възраст за забременяване, тъй че е по-вероятно в скоро време двойката да дундурка внуци.

Бизнесменът изоставил единствената си щерка Никол на грижите на майка й, когато момиченцето било едвам на 7 месеца. С някогашната му брачна половинка Росица не се разбирали въобще, а свадите им били впечатляващи, разясняват добре осведомени с връзките им. Палавият Стефан подхванал загадка любовна случка с Гала и зарязал някогашната с бебе на ръце, с цел да се хвърли в обятията на известната тв водеща.

След раздялата Николов плащал едвам 70 лв. прехрана на Росица и детето . Той желал да натрие носа на излъганата брачна половинка, задето раздухала пикантната история за любовния триъгълник в медиите. Огорчената жена била доста смутена и подхванала крайни ограничения, с цел да вразуми Стефан и да резервира фамилията си. Той обаче бил прекомерно омаян от Гала и чертаел грандиозни проекти за общото им бъдеще.

Отношенията на някогашните съпрузи дълго били обтегнати, само че с течение на времето болката на Росица отшумяла и Николов възобновил контактите с щерка си. За второ дете обаче не помислил в никакъв случай – хлапашките истории от много време го напрягали и му докарвали мощно главоболие. „ Имам друго виждане за живота. Ако имах 2-3 деца, щях да разпилея силите и силата си, а не искам това да се случва! ”, споделял е Стефан.

Говори се, че той в действителност не е толкоз правилен и отдаден само на Гала, както се пробва да се изкара. Да, при започване на връзката им в действителност бил заслепен от нейната известност и от чара й, само че годинките се натрупали и ситуацията се трансформирало. Клюката гласи, предприемачът употребявал всяка опция, с цел да смъква засукани мадами и да опитва шанса си с тях.

Той към момента обичал Гала като житейска партньорка, само че пък имал потребност и от многообразие. Разликата във възрастта им също оказвала въздействие. Блондинката е с цели 10 лета по-стара от мъжа си, който все по-често се заглеждал по младите хубавици.

За да не изгуби Стефан, водещата прави всевъзможни корекции във визията си и се старае да наподобява добре за него. Тя постоянно опъва бръчките по лицето си с ботокс и филъри. Това обаче не било задоволително за Николов – през последните години фамилният живот с Гала му доскучал и почнал да търси занимания настрана, рапортуват хора от обкръжението му. Плевенчанката пък има право да се съмнява във верността му, тъй като в миналото връзката им стартира тъкмо като извънбрачна случка, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР