Стефан МАРКОВ Президентът на Украйна вчера посети две страни. Първата

...
Стефан МАРКОВ Президентът на Украйна вчера посети две страни. Първата
Коментари Харесай

Срам! Сравнете как посрещнаха Зеленски в Прага и как в София ВИДЕО

Стефан МАРКОВ

Президентът на Украйна през вчерашния ден посети две страни. Първата бе България, а втората - Чехия. У нас управляващите мощно се тупаха в гърдите поради идването на Зеленски и го дефинираха за извънредно значимо и връщащо страната ни в европейския и западен коловоз, що касае отношението ни към войната, която Русия предприе в суверенна Украйна. И това е реалност.

Дали обаче България се постара да посрещне Володимир Зеленски съответно. Спрямо ограниченията за сигурност - да, въпреки че имаше и пробойни, с които ще ви срещнем по-долу в този текст. Но да приемем, че престоят на украинския водач в София мина безвредно и нямаше кой знае какви съществени ексцесии, за което поздравления за организацията.

Не по този начин стоят нещата, когато заговорим за символичното посрещане на високия посетител. За база за съпоставяне умерено можем да вземем визитата на Зеленски в Прага, която се състоя няколко часа след тази в България. 

В Чехия той слезе от самолета и незабавно се натъкна на строени гвардейци и червен килим. У нас го чакаше единствено решената в синьо Мария Габриел.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР