Стефан МАРКОВ Novinite.bgПървата българска порноактриса - Диана Габровска, отново издуха

...
Стефан МАРКОВ Novinite.bgПървата българска порноактриса - Диана Габровска, отново издуха
Коментари Харесай

СНИМКА Порно тигрицата Диана Габровска пак ги отвя - стана BG секс идол на 2023-а! Раздаде се и на фенове

Стефан МАРКОВ Novinite.bg

Първата българска порноактриса - Диана Габровска, още веднъж издуха конкуренцията. Чернокосата хала справедливо получи наградата за BG секс кумир на 2023 година на церемонията по връчването на премиите Best Erotic Model. Няма и по какъв начин да е другояче, откакто единствено тя измежду нашенките съумя да пробие и да подпише контракт с огромна организация, продуцираща филми за възрастни.

Лично Диана описа за Novinite.bg, че на церемонията предходната нощ е била в компанията на своя мъж и е била прелестно сюрпризирана от куп свои почитатели. " Толкова доста бяха искащите да се снимат с мен, да получат подпис или просто да си заменяем по някоя дума, че минаха часове до момента в който обърна внимание на всички ", изясни секс тигрицата. Тя добави, че нервността към личността й не я тормози и е готова за славата.

Диана Габровска загатна пред медията ни, че напълно скоро следва бял свят да види следващото й розово осъществяване. Чаровницата не издаде детайлности, само че даде да се разбере, че е била свръх продуктивна в последно време, тъй че занапред ще можем да й се любуваме в разнообразни подиуми, които да нагорещяват сърцата и душите ни в студените зимни нощи.

На събитието нощес в изтънчен столичен клуб, находящ се на Графа, участваха и други известни лица. С награди бяха отличени Джулиана Гани - за най-секси майка, Дениз Хайрула - за най-хубав модел, както и много други.

Явно Диана Габровска следва неразделно задачата си да се трансформира в една от топ звездите в порно промишлеността, тъй като съблюдава и прецизна дисциплинираност. Въпреки страстите към церемонията предходната нощ - тя не си е разрешила да използва алкохол, а е заложила на сокове и ред бул. От фотосите проличава още, че изкусителката не е заложила на надълбоко деколте, а на стилна рокля в бежов цвят, която акцентира съвършените й форми, без да ги вади на показ.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР