Стефан МАРКОВ, Novinite.bgДесислава Терзиева е избрана за кмет на село

...
Стефан МАРКОВ, Novinite.bgДесислава Терзиева е избрана за кмет на село
Коментари Харесай

Не всички журналисти се провалиха! Най-красивата кметица у нас - Деси Терзиева, с рекорден вот в село Марково

Стефан МАРКОВ, Novinite.bg

Десислава Терзиева е определена за кмет на село Марково, община Родопи. С невиждано висок избор красивата някогашна журналистка размазва своята съперничка за поста и по този метод ще повтори мандата си в обитаемото място, което е известно и като пловдивския Бевърли Хилс.

Чаровната екс телевизионна водеща събира внушителните 1345 гласа, а Кристина Атанасова е с едвам 137. Така няма подозрение, че хората в Марково са удовлетворени от ръководството на Деси и нейния екип и им дават още 4 години, с цел да надградят постигнатото до момента.

Успехът на Терзиева отсрамва журналистическата колегия, която чутовно се провали на локалния избор през вчерашния ден. Припомняме, че в София някогашния началник на нюзрума в bTV Антон Хекимян даже не додрапа до балотаж, в Пловдив екс основния редактор на вестник " Марица " Руси Чернев се изложи крепко и май няма и 2% избор, въпреки приказките, парите зад него и упованията да бяха съществени. В Стара Загора пък друга някогашна тв водеща - Искра Михайлова, не съумя да иде на балотаж и остава в миманса.

На този декор Десислава Терзиева изпъква и в този момент остава да оправдае доверието, което й е гласувано. Със сигурност мъжката част от село Марково е избрала нейната кандидатура и поради безупречния външен тип, на който тя постоянно държи и поддържа. Това, че си избави предизборните обещания в предишния мандат и бе покрай хората обаче е главното в забележителния избирателен резултат, на който би завидял кмет, даже по бай Тошово време.

Прелестната Деси се прочу в народен мащаб, когато неотдавна прикани марковци и гостите на селото да заобикалят пикниците в региона, тъй като майка-мечка с мечета броди в близост. Тогава новината обиколи медиите, а очевидно думите й бяха чути, тъй като произшествия липсваха.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР