Стефан МАРКОВ, Novinite.bg Цените на храните за народните представители в

...
Стефан МАРКОВ, Novinite.bg Цените на храните за народните представители в
Коментари Харесай

Варено яйце в стола на Парламента струва 17 стотинки! А суровите по пазарите, за обикновените хора, са двойно по скъпи

Стефан МАРКОВ, Novinite.bg

Цените на храните за народните представители в Парламент а постоянно са вълнували хората. Депутатското кюфте даже се е трансформирало в нарицателно. Зорко око на Novinite.bg видя, че и в новия Парламент продължаваме по положителната остаряла скица, при която 240-те " богоизбрани " ще могат да купуват разнообразни блюда на меко казано промо цени.

Интересно е какъв брой коства нещо напълно банално като варено яйце. Депуататите би трябвало да се бръкнат с крупната сума от 17 стотинки за численост от кокошия артикул...и то напряко за варено яйце.

Бърза инспекция демонстрира, че яйце по пазарите и магазинната мрежа у нас се търгува към двойно по-скъпо - от 24-до 40 стотинки. И то в недопечен вид. Така, де - простолюдието е трансформирало оцеляването в изкуство, та по-скъпи яйца ли няма да си купи...

Иначе казано - би трябвало да се сме спокойни за хората, които избахме да ни съставляват в Народно събрание. Те ще могат да творят закони и да упражняват надзор над бъдещите министри на утолен стомах. И на преференциални цени , тъй че тлъстите им заплати да не пострадат, когато огладнеят.

Да им е вкусно!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР