Стефан МАРКОВ, Novinite.bg Голямата дъщеря на футболната легенда Емил Костадинов

...
Стефан МАРКОВ, Novinite.bg Голямата дъщеря на футболната легенда Емил Костадинов
Коментари Харесай

Голямата дъщеря на Емо Костадинов нажежи страстите до червено със СНИМКИ от Малдивите

Стефан МАРКОВ, Novinite.bg

Голямата щерка на футболната легенда Емил Костадинов - Катрин, е на отмора на Малдивите, видя зорко око на Novinite.bg. Красавицата е в райското кътче със своя обичан - Димитър. Двойката скоро ще вдигне женитба, а занапред се знае, че тържеството ще е охолно и ще събере на едно място родния състезателен хайлайф.



Катрин, която има фигурата на топ манекенка, е сигурно най-хубавата и чаровна футболна дъщеря у нас. От фотоси, които тя качва в обществените мрежи това е очеизвадно. Досега Мика Стоичкова минаваше за най-красива, само че дъщерята на Ицо единствено може да диша прахта на Катрин - единствено вижте фотосите.



Костадинова, която май има сполучлив тунинг на устните и носа и нейният предстоящ синеок брачен партньор са почитатели на пътешествията до екзотични дестинации. Те постоянно стягат куфарите и " бягат " към топли местенца в разгара на зимите в България. Има и друга причина да прикават самолети, с цел да се доберат до баровски дестинации - Митко е рожденик точно в края на януари и влюбените гълъбчета обичайно го означават отвън родината.



Емо Костадинов и жена му Мариана от дълго време карат Катрин да се реши и да се омъжи, тъй като към този момент е на 31 години. Те нямат самообладание да станат баба и дядо и да дундуркат наследници. Ако пък се случи, тъй че бебето да е момче - това ще е сбъдната фантазия за Екзекутора на " петлите ", който с изключение на Катрин има и друга - по-малка, щерка - Ирен.



Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР