Стефан МАРКОВ, Novinite.bg Борислав Михайлов отново ще бъде президент на

...
Стефан МАРКОВ, Novinite.bg Борислав Михайлов отново ще бъде президент на
Коментари Харесай

Боби Михайлов е новият-стар президент на БФС, спечели вота на Конгреса с 241 гласа срещу 230 за ядосания Бербо

Стефан МАРКОВ, Novinite.bg

Борислав Михайлов още веднъж ще бъде президент на БФС. Това стана ясно преди минути, откакто свърши броенето на гласовете, които делегатите дадоха по време на Конгреса на Централата. В последна сметка изборите се оказаха инфарктни, тъй като се разбра, че уличеният в доста операции за милиони евро Боби е получил 241 гласа, против 230 за главният му съперник - Димитър Бербатов. 8 бюлетини е взел и третият претендент за поста - Христо Порточанов. Един глас пък е бил недействителен.

Така властта отново ще бъде в ръцете на Михайлов, който преди време хвърли оставка, след това изненадващо се извъртя и разгласи, че още е необут на БФС и даже ще се бори за нов мандат. 

Митко Бербатов пък очакваше делегатите в болшинството си да го поддържат и да подкара юздите на БФС в друга, нова и съвременна посока. Явно аспирациите му остават напразни и по този начин ръководството от последните 16 години си остава същото. 

Слуховете за тежки софри, закани и други начини, с които Боби Михайлов и сие са карали част от делегатите да гласоподават остават в пространството, само че очевидно не са разтревожили хората, от които зависи бъдещето на Цар Футбол у нас.

Бербатов бе очевидно сърдит след края на вота и сподели тежки думи.

Очаквайте детайлности!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР