Стефан МАРКОВ, Novinite.bg Бившият премиер Бойко Борисов бе приветстван с

...
Стефан МАРКОВ, Novinite.bg Бившият премиер Бойко Борисов бе приветстван с
Коментари Харесай

ВИДЕО Борисов след разпита: Някой казал, че ще ям човешко месо! Измислици отпреди дузина години

Стефан МАРКОВ, Novinite.bg

Бившият министър председател Бойко Борисов бе приветстван с мощни викания „ Бойко, Бойко “ след разпит а в Главна дирекция „ Национална полиция “. Според юриста му Менко Менков водачът на ГЕРБ е бил питан за „ измислици отпреди 12-13 години “.



„ Изключително професионално отношение на сътрудниците вътре. За страдание, и трите сигнала, за които давах сведения, са за това, че някой нещо чул, че някой, когато правил крос нещо приказвал. Това са от 2009 до 2011 година За опасност, че някой ще го хапвам ”, съобщи в типично по роднински неразбираем жанр Борисов. Той мъчно можеше да надвика своите почитатели, които не оставиха публицистите да си свършат работата на мира и бяха наобиколили своя кумир.

Сред скандиращите „ Бойко “, Радев=Сталин и „ Победа “ са Станислав Недков-Стъки, Спас Гърневски, Георг Георгиев, Антон Тодоров и 100-ина почитатели на премиера.

Всъщност, Novinite.bg научи, че разпит ът не е бил дали Борисов щял да яде някого. Истината е, че предприемач неотдавна е отишъл при Бойко Рашков и персонално се е оплакал, че Борисов го е заплашил в прав текст, че околните му даже няма да схванат дали не ядат от неговото месо, в случай че продължава да основава проблеми. Случката се е състояла в институция и е имало очевидци, по думите на подалия сигнала. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР