Стефан МАРКОВ Красавицата Деси Банова, която вече е омъжена за

...
Стефан МАРКОВ Красавицата Деси Банова, която вече е омъжена за
Коментари Харесай

Деси на президента Плевнелиев гази закона на пътя, натиска яко педала

Стефан МАРКОВ

Красавицата Деси Банова, която към този момент е омъжена за президента Росен Плевнелиев, не е светицата, за която се показва. Русокосата някогашна синоптичка, която подари с правоприемник предходния държавен глава, призна през днешния ден в ефир, че е нарушила закона. Чаровницата бе посетител в предаването " На кафе " при Гала.

Пред водещата Деси описа забавна преживелица отпреди години, при която си изгубила ключа за колата. Оказало се, че го метнала дружно с торбите отпадък в резервоар. Тя платила за момче, с цел да влезе измежду боклуците и да откри ключа й, тъй че да не закъснее за работа, а и да остане чиста и ухаеща хубаво. Така се и случва. За да не допусне забавяне обаче Деси разкри, че карала лудо автомобила си, а за наслада катаджии по трасето до Нова тв нямало. 

" Дано не ме слушат служителите на реда ", вметна Деси, само че те към този момент имат цялостното съображение да я глобят. Естествено, това надали ще се случи, още повече, че случката с погазването на разпоредбите е отпреди 7 години.

В студиото на Гала Деси бе без Росен Плевнелиев, само че непрекъснато разказваше за любовта посред им и за любопитни случки. 

Наскоро Novinite.bg Ви осведоми, че точно на 14 февруари Банова-Плевнелиева и някогашният държавен глава бяха посетители на винарска маза в пловдивското село Брестовица, където дегустираха разнообразни елексири и сплотиха празниците Свети Валентин и Трифон Зарезан.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР