Стефан лежерно бе наметнах халат, а Гала пък се бе

...
Стефан лежерно бе наметнах халат, а Гала пък се бе
Коментари Харесай

Как Не Ги Е Срам! Гала Опули Всичко Живо С Бомбата От Преди Малко! Без Свян Призна, Че Обича Да

Стефан безгрижно бе наметнах халат, а Гала пък се бе пременила в бяла пижама. Пред тях стояха табли с изобилна закуска, а те от ранна утрин започнаха да нищят протичащото се във " ВИП Брадър ", укорявайки държанието на началник Петров. След това последва разбор на снимка на Виктория Бекъм, на която някогашната спайска си подвига крайник във въздуха. Оказва се, че това е запазена марка на певицата, а водещата възхитена от позата й реши да я имитира. Гала самоуверено стартира да вири крайници, което пък смути Стефан.

" Не мислиш ли, че е несвоевременно да се чекнеш по този начин толкоз рано заран ", запита я той, само че половинката му отвърна, че това си е в реда на нещата и не вижда нищо срамно в дейностите си. Стефан се опита да я разгорещи в допълнение с клипче на въртяща се серпантина и вещо се изцепи: " И самичък може да правиш с*кс ". Гала пък нахално призна в ефир измежду бял ден " Уви, знам... "

Гала сама призна, че щерка й е претърпяла интервенция на раменната става. Водещата сподели, че изживява същински смут и по тази причина е отсъствала два дни от предаването. Още тогава тя оповести, че идващите дни със Стефан ще водят предаването от вкъщи си, само че никой не очакваше това да се случва тъкмо от леглото им.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР