Стефан Иванов е новият прокурист на Райфайзенбанк (България). Той ще

...
Стефан Иванов е новият прокурист на Райфайзенбанк (България). Той ще
Коментари Харесай

Стефан Иванов е новият прокурист на Райфайзенбанк България

Стефан Иванов е новият пълномощник на Райфайзенбанк (България). Той ще продължи да извършва и главната си служба - шеф на дирекция " Финанси ". Така банката към този момент има двама прокуристи, дружно с Михаил Танев, който управлява дирекция " Правна ".

" Разнообразният професионален опит на Стефан Иванов, необятната му експертиза и забележителният му принос за сполучливото развиване на банката в редица области са скъп актив за нашата организация. Уверен съм, че в новата му роля той ще продължи да способства за триумфа на Райфайзенбанк ", съобщи Оливер Рьогл, ръководител на УС на банката.

Кариерата на Стефан Иванов в Райфайзенбанк стартира през 2006 година като Риск Мениджър - ликвидност и вложения в отдел " Управление на риска " и последователно минава през позициите старши експерт и завеждащ бранш. През 2012 година става Началник отдел " Управление на пазарен, ликвиден риск и риск от финансови институции ", а сред 2013 година и 2018 година управлява дирекция " Риск контролинг ". От 2018 година до момента оглавява дирекция " Финанси ". Стефан Иванов е магистър по стопанска система от Икономическия университет във Варна. Притежава Executive MBA - Магистърска стратегия по Бизнес администрация от ESCP Europe, Париж.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР