Стефан Илчев спечели поредна награда в Като две капки вода“

...
Стефан Илчев спечели поредна награда в Като две капки вода“
Коментари Харесай

Стефан Илчев покори сцената на „Като две капки вода“ с баладите на Селин Дион

Стефан Илчев завоюва поредна премия в „ Като две капки вода “ с облика на Селин Дион и песента с предизвикателно висока тоналност – All by myself. Въпреки терзанията изпълнителят подвигна на крайници публиката и получи поздравления от продуцента на шоуто Маги Халваджиян, който възкликна: „ За такива моменти вършим това шоу! “. Стефан добави, че някои от придвижванията в имитацията му са заимствани осъществяване на певицата в Лас Вегас, което е имал опция да види онлайн.
 
Бившият вокал на D2 – Дичо, стана вокал на U2 за една вечер с облика на паметния фронтмен Боно. „ Посланието на тази ария е, че без значение от разликите, всички ние сме хора и би трябвало да си оказваме помощ “, описа рок изпълнителят, минути преди излизането си на сцената. За разлика от предходния си двоен облик, когато заложи на танците, този път ТИТА подчертава върху страстта в осъществяването на Шер и Ерос Рамацоти.
 
Милко Калайджиев призна, че е изкарал празниците в подготовки за един от най-сложните облици от присъединяване му в шоуто – този на Лили Иванова. „ Независимо, че нямаш нищо общо с Лили Иванова, ти си извънредно готин и аз доста одобрявам преобразяванията ти! “, съобщи гостуващият член на журито Виктор Калев. На противоположно мнение се оказа Фънки, който стана и прегърна попфолк артиста с възторженостти за осъществяването му.
 
Петя Буюклиева се трансформира в съветската „ жена на всички времена “ – Алла Пугачова. Папи Ханс внесе романтика в залата с една от емблематичните балади на Енрике Иглесиас, а Деси Добрева получи безапелационна поддръжка от журито за фънк звученето на The Weekend, чиято визия е изграждана от гримьорите в продължение на шест часа.  Мария Илиева беше оповестена за участник „ без предел “ на опциите, откакто мина сполучливо и в полето на фолклорната музика с Верка Сидерова.
 
Специален посетител на шоуто беше и Димитър Бербатов, който показа младите участници, подкрепени от неговата фондация. „ Това е предаването, в което всички честват гения! Това вършим и в нашата фондация – поддържаме гения на тези деца, които стигат до интернационалните триумфи и олимпиади. Благодаря на всички тях, които не престават да развиват и мен в професионален и житейски проект. Благодаря на Маги Халваджиян за опцията да бъдем тук! “, описа разчувствуван българският футболист.-->
 
В понеделник вечер Дичо ще бъде Албано и Ромина, а Деси Бакърджиева ще се преобрази в Милко Калайджиев. ТИТА ще се върне в ранните години на Бритни Спиърс, а Петя ще опита същинско рок звучене с Kiss. Милко Калайджиев ще избира сред Братя Аргирови, а Папи Ханс ще запее един от летните шлагери на Криско. Мария Илиева ще бъде краля на българската сцена Емил Димитров, а Стефан Илчев ще имитира различен участник в шоуто – самата Мария Илиева.

Не пропускайте „ Като две капки вода “ на 13 май, понеделник, от 20.00 ч. по NOVA.

Следете ,  и за настоящи вести. За повече видео материали следете канала на , а задачите епизоди на предаването може да гледате в. 
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР