Стефан Илчев се надцени. Има се за звезда, а никой

...
Стефан Илчев се надцени. Има се за звезда, а никой
Коментари Харесай

Стефан Илчев е пълен провал! Любовникът му му спонсорира кариерата, а не може да напълни една зала

Стефан Илчев се надцени. Има се за звезда, а никой не желае да го слуша. Всичките му концерти берат заплашителен позор, защото липсват искащи да участват.

На концерта му в НДК при започване на месеца съумяха да се заемат единствено една трета от седалките, като включително се включиха и близки и родственици на артиста. Той се принуди да пее пред доста дребен кръг от хора, което е оскърбление за всеки реализатор.

Бургазлията обаче самичък се унижава, тъй като постоянно резервира големи зали, а не може да ги изпълни. Така още повече бие на очи, че няма почитатели.

Стефан дълги години пееше по пиано питейни заведения, преди звездата му да изгрее в „ Като две капки вода ”, където даже завоюва първото място. След това явно артистът доста си повярва и реши, че може да направи звездна кариера.

Не е ясно кой заплаща за тази му заблуда, само че се мълви, че това е интимният му сътрудник. Публична загадка е, че Стефан Илчев си пада по мъже. Точно поради това по този начин добре имитираше женските облици в „ Капките ”.

От концерта в НДК любовникът му към този момент е обратно с 20 000 лева Ако продължава да го спонсорира за нищо, може и най-после да му бие шута.

Стефан няма нито един шлагер в късата си досега кариера, а се пробва да изпълни Зала 1 на НДК. Това демонстрира, че самочувствието му е допълнително, тъй като е без нужното покритие.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Стефан Илчев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР