Стефан Илчев, един от най-големите любимци на публиката, сподели за

...
Стефан Илчев, един от най-големите любимци на публиката, сподели за
Коментари Харесай

Стефан Илчев: „Чувствам се свободен на сцената на „Като две капки вода“

Стефан Илчев, един от най-големите любимци на публиката, показа за прекарванията си към присъединяване в „ Като две капки вода “ в извънредно изявление за „ Здравей, България “.

„ Преди всичко съм пристигнал да се развличам в шоуто. Чувствам се извънредно свободен на сцената. За мен присъединяване в „ Като две капки вода “ е страхотна опция, тъй като това е едно от най-гледаните излъчвания в българския ефир. Огромно наслаждение и предизвикателство е да построявам самостоятелно всеки един облик “, споделя изпълнителят.

View this post on Instagram
Оставаме си в Съединени американски щати със Стефан Илчев в третата му подред женска роля като Кичка Бодурова! Нетърпеливо приветстваме. #17734 #катодвекапкивода #като2капкивода #katodvekapkivoda #yourfacesoundsfamiliar #singyourfaceoff

A post shared by Като две капки вода (@katodvekapkivoda) on Mar 11, 2019 at 11:41am PDT

„ Да ви призная, нямам самообладание да пристигна понеделник, тъй като най-сетне ще вляза в облика на мъж “, майтапи се Стефан, който идващия понеделник ще извършва хитовото парче Cheri, Cheri Lady на Modern Talking . От началото на шоуто до момента той се превъплъти майсторски в облиците на Марая Кери, Мадона и Кичка Бодурова .

„ Прави ми усещане, че хората мислят, че се оправям прелестно. Това е по този начин точно тъй като вземам участие в шоуто голямо предпочитание. Преобразяването наподобява елементарно, само че изисква огромен професионализъм – да вложиш оптимално от себе си, с цел да не си проличи, че в действителност ти е мъчно. “

View this post on Instagram
Видяхме, че за Стефан Илчев няма невъзможни неща! Втората женска роля е
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР