Стефан Илчев е един от най-талантливите ни млади артисти. Неговите

...
Стефан Илчев е един от най-талантливите ни млади артисти. Неговите
Коментари Харесай

Стефан Илчев просълзи с разтърсваща изповед към майка си, за какво иска да му прости

Стефан Илчев е един от най-талантливите ни млади актьори. Неговите невероятни трансформации демонстрират една негова страна, а точно да бъде забавен на хората с гениите си. Творците, които умеят да бъдат толкоз разнообразни, нормално са чувствителни хора. Съвсем скоро Стефан раздруса почитателите си в обществената мрежа с изповед за най-скъпата си жена на света. Гласовитият реализатор за първи път прави такива дълбоки самопризнания, които провокираха лавина от реакции.

Навръх рождения ден на майка си Стефан написа откровени думи, с които признава, че не всеки път е бил до нея на този значим фамилен ден, само че е правил разнообразни изненади през годините. " Да виждам насладата и най-много да чувствам вълнението и благодарността ѝ от това, че сме дружно ", споделя Стефан, който е доста щастлив, когато може да изненада своята майка, на която желае здраве.

Виж още:

Талантливият артист обаче желае амнистия от нея, "...затова, че не знам какво е да съм родител и не правя оценка на моменти загрижеността ти, че постоянно съм прибързан и не съумявам да отговоря на въпросите ти, че в по този начин забързания и комплициран свят не съумяваме да споделяме повече време заедно… Затова желая да ми простиш и да си сигурна, че не съм не запомнил на какво си ме научила, по какъв начин си ме възпитавала дружно с тате, какви препоръки получавам от теб, с какъв брой любов си запълвала всички неналичия през годините ", написа в дългото си прочувствено послание Илчев.

Той споделя, че всичко това остава вечно в него, в сърцето и душата му и се надява, че ще бъдат дружно още доста години. " Моля те да живееш с усмивка и предпочитание, да споделяме още доста щастливи мигове дружно! Обичам те, единствена моя, Боряна Илчева! Честит рожден ден! ", приключва красивото си обръщение Стефан.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/stefanilchev/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР