Стефан Грозданов е водил три пъти Спартак (Варна) (1996/97, 2000/02

...
Стефан Грозданов е водил три пъти Спартак (Варна) (1996/97, 2000/02
Коментари Харесай

Стефан Грозданов: Локо играе традиционно добре във Варна, но сега ще срещне опонент, който е готов на всичко

Стефан Грозданов е водил три пъти Спартак (Варна) (1996/97, 2000/02 и 2004) и един път Локо (София) (2004/08). И в двата отбора оставя сериозна следа след себе си. Ето какви са упованията му за днешния конфликт сред горепосочените клубове, изложени пред " Тема Спорт ":
 Важен състезател на Локо (Сф) е подготвен за борбата на
Важен състезател на Локо (Сф) е подготвен за борбата на " Коритото "

Мартин Райнов ще започва измежду титулярите на Генчев

" Двата тима са в разнообразни позиции - Спартак е финален, а Локо девети. Варненци се борят със зъби и нокти да останат в групата. В мачовете напролет демонстрираха капацитет. Сега остава само да вземат точки. Играта на Спартак не е неприятна, вижда се, че тези футболисти, които Димитър Димитров е събрал, ще свършат работа. Въпросът е, че тимът още не е комплектован добре и не е привикнал да играе дружно. С всеки минал мач обаче отборът ще влиза в час. Разликата от Пирин и Хебър не е огромна - 4 точки. Борбата тази пролет и в челото, и в дъното ще бъде жестока ", регистрира Грозданов.

" Локо София изживява сложни моменти, макар че взеха опитни футболисти, играли дълго време в елита, като Райнов и Костов. Но този срив, който се получи, би трябвало да им се отрази. Ако е в негативен аспект, неприятната серия ще се задълбочи. Все отново имам вяра, че в " Надежда " има задоволително рутинирани хора, които ще се оправят. Този мач със Спартак обаче се явява доста тежък. Локо би трябвало да покаже, че може да излезе от рецесията ", добави някогашният ментор.

" Локомотив София поначало играе обичайно добре във Варна. Но в този момент ще срещне противник, който е подготвен на всичко. За мен е любопитно това, което става в " Надежда ", тъй като няма някакви неща, които да приказват за финансова или организационна рецесия. Генчев е треньор с качества, само че за какво се получава по този начин в Локо, те си знаят най-добре. Сривът против ФК ЦСКА 1948 приказва, че те би трябвало да се вдигнат душевен, в случай че желаят нещо да създадат. Мачът ще е забавен и в тактическо отношение. Двамата треньори са положителни и ще приготвят изненади ", предвижда Стефан Грозданов.
 Спартак (Варна) - Локомотив (София) в мач от 23-ия кръг на efbet Лига
Посраменият Локо (София) с тежко посещение на борещия се за избавление Спартак (Варна)

Трите точки са от извънредно значение и за двата отбора
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР