Стефан Григоров от СК Слава е Спортист на Монтана на

...
Стефан Григоров от СК Слава е Спортист на Монтана на
Коментари Харесай

Стефан Григоров е Спортист №1 на Монтана на 2022 г. /снимки/

Стефан Григоров от Семеен кодекс " Слава " е Спортист на Монтана на 2022 година.
28-годишният народен играч по битка събра най-вече точки в анкетата на Община Монтана, в която се включиха треньори, представители на клубовете и спортни публицисти. През сезона възпитаникът на треньора Детелин Костов-бат‘Деко донесе златен орден на родния си клуб от държаваното състезание в Сливен, а с екипа на България се класира осми на Европейско състезание в Будапеща. За Стефан Григоров това е второ следващо отличие в тази ранглиста и общо 6-то за него.
В категорията „ Приложно-технически спортове “ и тази година без конкуренция бе Ани Стаменова. Тя е вицешампион (и то в мъжката класация) от Държавно състезание по парашутизъм и име две втори места-отборно на Световните купи в Италия и Швейцария. Ани Стаменова е вицепрезидент на Международната федерация по въздушни спортове и е първият настоящ играч, избиран на този пост в дългогодишната история на този спорт.
Най-перспективен млад играч на Монтана на 2022 година справедливо стана Рая Доброслав. През сезона 15-годишната състезателка на БК " Спарта " не познава усета на загубата на боксовия кръг. Рая стана шампионка на държавното състезание за девойки в Пловдив, завоюва всяко едно съревнование, което се организира в България и победи с купата на мощния Международен шампионат в Кладово (Сърбия). Треньор на Рая е татко и Доброслав Добрев-Додо.
Официалната гала по награждаването на най-хубавите спортисти на Монтана на 2022 година се организира през днешния ден в хотелския комплекс „ Житомир “, като хазаин на събитието бе кметът на Златко Живков. Областният шеф Валери Димитров, ръководителят на Общинския съвет инж. Иво Иванов и зам.-кметовете Станислав Станоев и Тихомир Антонов, бяха измежду формалните посетители. Те се включиха и в награждаването на призьорите в анкетата. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР