Стефан е вторият български артист след Васил Василев – Зуека,

...
Стефан е вторият български артист след Васил Василев – Зуека,
Коментари Харесай

Стефан Илчев за причината да напусне България: „Музиката ни се е превърнала в „нещо“

Стефан е вторият български актьор след Васил Василев – Зуека, който обществено афишира, че напуща България. Докато гледате това изявление, той към този момент ще е в самолета на път за новия си дом.

Тази неделя в „ Събуди се “ той застана пред Мариян Станков - Моньо за едно изявление, което няма да ви остави равнодушни.

А в случай че търсите малко пояснение на въпроса за какво още един актьор напуща България, може би отговорът е – особености на българския народен шоубизнес.

„ Когато човек е просветен и когато знае какво може, желае да го прави с хора, които са на неговото равнище, или такива, които са на доста над неговото равнище, с цел да има какво да научи и да има какво да даде, да може по някакъв метод да покрива едни напълно естествени (за мен) музикални критерии. “

Според него е казусът на актуалната музика е, че „ има голямо несъгласие сред това, което се случва в обществените мрежи, и това, което действително се случва на сцената “. От друга страна, новите имена, които се появяват, не стават известни за малко и без да са положили старания, бълвайки доста „ музика “.

„ Музиката в България се е трансформирала в „ нещо “, а не в изкуство. “
 ТЕСТ: Затрупай се с изненади и виж кой звезден красавец е твоята сродна душа
Той е самопродуциращ се реализатор, който от 15 години се бори с музикалния бизнес в България. Той е Артист, който всички обикнаха в „ Като две капки вода “ и без стеснение го нарекоха „ новата обичана звезда на България “. През последните години се посвещава напълно на основаването на авторска музика.

„ Много пъти ми се е желало да се откажа. Казвам си: „ Защо го правиш, Стефане? Това е като един обаян кръг, в който ти се въртиш. “ Няма го удовлетворението, което ти дава основаването на музика в България. “

В момента всичко е налично. Всеки един може да хване микрофон и да стане артист.

„ Аз не съм афектиран. Не съм наскърбен. Щастлив съм с това, което върша, само че не съм задоволен. “

Не желае да се състезава с „ хората, които хвърлят салфетки “ и тези „ пет имена, които са налагани и разпространявани “: „ Има и друга музика в България. Трябва да ѝ се дава късмет. Чуйте я. “

Дестинацията, която е избрал, е Италия. Вече работи с италиански композитори и не може да скрие вълнението си. И въпреки всичко, вратата към България не е дефинитивно затворена – Стефан Илчев към този момент готви изненада за българската аудитория, а за нея ще разберем напълно скоро.

Гледайте целия диалог във видеото горе.
 Какво споделя за теб обичаният ти български красавец  Какво споделя за теб обичаният ти български красавец  Какво споделя за теб обичаният ти български красавец  Какво споделя за теб обичаният ти български красавец
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР