Стефан е дядо на четири внучета от град Пловдив и

...
Стефан е дядо на четири внучета от град Пловдив и
Коментари Харесай

Дядо Стефан от Пловдив сам отглежда 4-те си внучета, има нужда от нашата помощ

Стефан е дядо на четири внучета от град Пловдив и има потребност от нашата поддръжка.

Преди 6 месеца четирите прелестни деца останаха кръгли сираци, откакто изгубиха своята майка, а малко по-късно си отиде и тяхната баба.

Днес те са напълно на грижите на дядо си Стефан, който се бори с всички сили, с цел да ги отгледа и изучи.

За благополучие на фамилията е предоставено общинско жилище, което обаче е в окаяно положение и има незабавна потребност от ремонт, с цел да може децата и дядото да се настанят допустимо най-скоро там.

Без помощ обаче, Стефан няма да може да се оправи. От " Жилфонд " нямат свободни майстори и ни осведомиха, че не могат да обезпечат такива по-рано от най-малко 4 месеца. Семейството не може да си разреши да чака толкоз.

Спешно имат потребност от средства, с цел да стартира ремонта и септември, преди да стартират учебно заведение, децата към този момент да са се настанили.

Най-малкото от децата, момиченцето, тази есен ще бъде ученичка в първи клас и е доста значимо ремонтът да е завършил преди началото на образователната година, с цел да може детето да е умерено, доколкото е допустимо при тяхната тежка житейска обстановка.

Спешно търсим и майстори, материали, а в следствие ще търсим и нови мебели, и обзавеждане.

На първо време е най - значимо да бъде заменена вратата на жилището, защото е разрушена.

Всеки, който желае да помогне на Стефан и неговите внучета, да заживеят по - умерено и щастливо, може да ги поддържа, посредством сметка:

BG60STSA93000027878362

Банка ДСК/STSABGSF

За Подай ръка ЗПДБ

Основание: Дарение за Подай ръка 05

PayPal:

Всеки, който желае може да се срещне със Стефан и децата персонално, като може да се свърже на: 0893-025-067 с фондация Подай ръка Заедно за по-добро бъдеще.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР