Стефан Дюлае, който е новият председател на управителния съвет на

...
Стефан Дюлае, който е новият председател на управителния съвет на
Коментари Харесай

Волейболният проект Дунав цели да задържи младежите в града

Стефан Дюлае, който е новият ръководител на управителния съвет на волейболния Дунав, съобщи на конференция, че главната цел на отбора е завръщане в Суперлигата.

 Данчо Лазаров: Пламен Константинов ми подсигурява, че ще реализира поставените цели
Остава ли Пламен Константинов в националния? Отговорът на Данчо Лазаров!

" Дойде време за огромни резултати при дамите "

" Искаме да създадем един тим по европейски стандарт. Този нов план съставлява едно същинско публично-частно партньорство сред общината и група от международно приети интернационалните сътрудници като канадско-френската Линамар Монтюпе, Приста Ойл и Монбат, както и " Булстрад Арена ". Новото начинание цели да стимулира младежта и бъдещите генерации да останат тук в Русе, участвайки интензивно в спортните начинания в града и региона.

Благодарни сме на някогашния ръководител на клуба Валери Андреев, който остава значима част в управителния съвет. Благодарни сме и за скъпата поддръжка на кмета и Община Русе, с тяхна помощ ще продължим волейболната традиция, в града и района, която е мотив за горделивост за всички русенци ", сподели Дюлае.

В тима е притеглен опитният експерт Петър Шопов. Той е потвърдено име във волейбола и в този момент е претрупан да възвърне волейболната популярност на дунавския град и да подреди тима измежду най-хубавите в страната. През предишния сезон той води столичния гранд Левски. Догодина в " Булстрад Арена " ще се играят срещи от международното състезание и феновете са зажаднели за волейбол от най-високо равнище.

" Първата краткосрочна цел и упоритостта на тима е да завоюва мястото си в Суперлигата. Втората ни цел, която е дълготрайна, е да изградим клуб с организация по сходство на водещите европейски клубове. Третата ни упоритост е да подобрим изискванията и качеството на тренировките за младите, тъй като Русе е потвърдило в годините, че ражда огромни спортни гении, които ние би трябвало да развием, с цел да реализират високи спортни резултати ", описа проектите си Шопов.

 Петър Шопов: В офанзива не бяхме на равнище
Петър Шопов: В офанзива не бяхме на равнище

" В първия дуел изпуснахме седем мачбола "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР