Стефан Данаилов вероятно е получил инсулт, в резултат на който

...
Стефан Данаилов вероятно е получил инсулт, в резултат на който
Коментари Харесай

Нова версия за тежкия инцидент със Стефан Данаилов!

Стефан Данаилов евентуално е получил инсулт, вследствие на който е изгубил за малко схващане, строполил се е на земята и е счупил едната става, написа Lupa.bg, базирайки се на свои източници в Бургас.

Днес преди обед известният артист бе признат в бургаската болница „ Бургасмед”. Той е бил отведен от къщата си Приморско с кола за спешна помощ, откакто положението му внезапно се е влошило.

"Току-що разговарях с Ламбо, който е постъпил през днешния ден в Бургаската болница. Написаното за здравословното му положение е пресилено.

Той е контактен и ми изясни, че е счупил става при рухване. Предстои му интервенция, вземаме всички нужни ограничения. "

Това написа във фейсбук водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова малко преди обяд през днешния ден.

Според източниците обаче още нощес Ламбо се почувствал зле, а през днешния ден сутринта положението му внезапно се влошило, той имал и сърдечни проблеми и вдигнал високо кръвно.

76-годишният Стефан Данаилов има скромна вила в Приморско, където е паднал и си е счупил тазобедрената става на левия крайник.

Всяко лято той прекарва времето си в къщата с огромна тераса.

По информация случаят е станал нощес. Ламбо обаче не е желал да отиде на доктор, считал, че нещата са по-леки, само че болките в крайници се усилили и неговият водач извикал кола за спешна помощ.

Актьорът се чувствал и леко зашеметен.



Все още не е взето решение дали ще го оперират в Бургас, или ще го транспортират до София, като евентуално министър председателят Бойко Борисов ще разпореди да бъде изпратен държавен аероплан.

През пролетта на тази година Данаилов стремително се завърна на сцената със спектакъла "Актрисата ", който бе подложен в Народния спектакъл.

От май до момента Ламбо обикаля по турнета дружно със своите театрални сътрудници от постановката Аня Пенчева, Кирил Ефремов, Ненчо Илчев и други

В момента няма представления с пиесата "Актрисата ", само че лекуването ще изиска доста време, непримиримост и рехабилитация.
Снимки: "Флагман "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР