Стефан Данаилов показва висок дух, предстои му операция на тазобедрената

...
Стефан Данаилов показва висок дух, предстои му операция на тазобедрената
Коментари Харесай

Стефан Данаилов в болницата: Добре съм, просто съм като ранен партизанин

Стефан Данаилов демонстрира висок дух, следва му интервенция на тазобедрената става
Стефан Данаилов е в устойчиво положение и демонстрира висок дух след случая, който претърпя в Приморско. Мастъра е настанен в болница в Бургас, където му следва интервенция за промяна на тазобедрената става. Актьорът е контактен, приказвал е с околните си и съидейниците си и се усеща с висок дух и витален, доколкото положението му разрешава.
„ Добре съм, постоянен съм, аз съм ранен партизанин “, декларира артистът пред фамилията си. И самоуверено понася всички тествания свързани със положението му.

Данаилов претърпя случай в Приморско, където се подхлъзнал и паднал в жилището си. Първоначално артистът решил, че единствено си е навехнал крайници и не потърсил помощ. През нощта обаче болките станали нетърпими и на другата заран водачът му извикал кола за спешна помощ, която го откарала до медицински център в Бургас.
Корнелия Нинова и Вежди Рашидов са едни от първите, които се свързаха с артиста и обявиха, че първичната информация за положението му е мощно пресилена. Веднага от София бяха изпратени ортопед и травматолог, като се разисква вид за превозването на Данаилов в столицата и интервенция във ВМА.

Самият артист е настоял да премине оперативното лекуване в Бургас и след това да се транспортира в София. Близките му са до него и споделят, че демонстрира доста висок дух, оповестяват от Нова телевизия.
Очаква се Данаилов да бъде опериран и да остане няколко дни под наблюдаване, преди да се прибере за домашно лекуване. Актьорът най-вероятно няма да взе участие в новите постановките на пиесата „ Актрисата “, които бяха планувани в програмата. Минимум шест месеца отмора на легло предвиждат медици, във връзка контузията на артиста.

Междувременно почитатели, съпартийци и другари на артиста му стискат палци по-скоро да се възвърне. 76-годишния артист е в ремисия и след лекуване на лимфом, заради което в този момент е изключително значимо да почива. А ние му пожелаваме бързо възобновяване и скоро още веднъж да го забележим на сцената.
Екип от елитни хирурзи ще оперира Стефан Данаилов през днешния ден в болница София Мед, оповестява „ Стандарт нюз “.
Вчера за бърза консултация към Бургас пътува проф. Андрей Йотов – всепризнатият ортопед и брачен партньор на вицепрезидента Илияна Йотова.
Въпреки цялостното доверие на Ламбо към лекарите в Бургаската болница, където сега е на обезболяващи, околните му въпреки всичко са го убедили, че е по-практично за всички промяната на тазобедрената става на левия му крайник да бъде осъществена в родната му столица.
Инфо: razkritia.com

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР