Стефан Данаилов няма да лети до Флорида за сватбата на

...
Стефан Данаилов няма да лети до Флорида за сватбата на
Коментари Харесай

България Посърна. Току-Що Лекарите Съобщиха На Стефан Данаилов Най-Тежката Вест В Живота Му. Присъдата Е Ясна, Той Няма Да

Стефан Данаилов няма да лети до Флорида за сватбата на сина си Владимир. Легендарният артист е със възбрана от лекарите да пътува със аероплан поради болежки в краката.

Мастерът трябваше да почете Владко, който от 5 години е благоприятен за обичаната си Виктория. Но татко му ще пропусне венчавката и тържеството.

Ламбо е благословил наследника си и неговата половинка от дълго време. В началото се стъписал когато схванал, че за дата на сватбата избрали 9 декември. На която артистът е роден. Майор Деянов не харесал концепцията им тъй като все в миналото ще напусне този свят и на младите ще им се наложи да честват годишнината от брака си на този ден, който след време ще им подухва тъжни мемоари. Но въпреки всичко почел желанието им.

Майката на Владимир Ирен Кривошиева и нейният брачен партньор към този момент имат билети за събитието. Но както се надяваха Ламбо няма да ги придружи, предават от retro.bg.

Големият български артист,който е на 74 години и страда от куп болести не напуща дома си. По инструкции на персоналния си доктор след прекарани тежки диагнози Мастера е почнал да си щади здравето, да съхранява нервите си и да работи колкото е допустимо по-малко.

Именно затова Стефан Данаилов не участва и на конгреса на партията си Българска социалистическа партия. Само изпрати писмо в поддръжка на Нинова.

След като премине сватбата Ламбо чака наследникът му дружно с булката да го посетят в България. Младоженците му влезнали в ситуацията и не се разсърдили, го посъветвали да си пази здравето.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР