Стефан Данаилов беше учител във всеки смисъл на думата. Това

...
Стефан Данаилов беше учител във всеки смисъл на думата. Това
Коментари Харесай

Катерина Евро съкрушена: Вече няма такива мъже като Ламбо, не мога да повярвам

Стефан Данаилов беше преподавател във всеки смисъл на думата. Това сподели пред БНР актрисата Катерина Евро.

„ Толкова горест се натрупва от време на време, че към този момент е доста мъчно “, сподели тя през сълзи.

Татяна Лолова с покъртителна интимна изповед за Ламбо: Бях негово момиче! СНИМКА

„ Той имаше доста великодушен темперамент. Той беше великодушен човек. Когато обичаше, обичаше. Много пъти съм черпила от него и съм си откраднала малко от него – даже когато има нещо тъжно и ти е мъчително на душата, да го превъзмогваш и да не натоварваш хората към теб. Той беше преподавател във всеки смисъл на думата “.

„ Впоследствие беше преподавател и на моя наследник в НАТФИЗ. Сашко беше толкоз благополучен, тъй като към този момент беше огромен и можеше да разбере какъв човек е Стефан Данаилов “, показа тя.

„ Все едно с огромна лекост се справяше с функциите, а не беше по този начин. Много съществено се отнасяше към това, което прави. А сякаш на смешка, научаваше си текста мигновено… “, сподели актрисата.

„ Беше зодия стрелец, и брачният партньор ми беше стрелец. Харесвам тези мъже. Рядко към този момент можеш да срещнеш подобен мъж… Много съм тъжна през днешния ден, дори никак не ми се приказва “, сподели Евро.

Тя призна, че с Ламбо са имали спорове и диалози на политически тематики, защото двамата изповядват разнообразни възгледи, само че е уверена, че никой няма да го запомни като политик. „ Той беше Стефан Данаилов, него не можеш да го преценяваш от коя политическа партия е “, съобщи актрисата.

Сашо Кадиев се разрида в ефир за Мастъра

„ Винаги ухилен, постоянно ще подаде ръка, постоянно ще помогне. Той ще си остане по този начин вечно – любим на българската аудитория “, безапелационна беше Евро.

„ Никога не си мислиш, че един ден ще се събудиш и този човек няма да го има. Той е от хората, за които си мислиш, че постоянно ще го видиш по телевизия. Просто не мога да допускам “, приключи разплаканата актриса.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР