Стефан Данаилов беше и си остава наш учител по непресторено

...
Стефан Данаилов беше и си остава наш учител по непресторено
Коментари Харесай

Румен Радев: Стефан Данаилов остава наш учител по непресторено рицарство

„ Стефан Данаилов беше и си остава наш преподавател по непресторено рицарство. Нашата морална канара, която не отстъпи нито един път от достолепието, и на всеки съумя да покаже какъв брой мощна е светлината на обичта “.
Това декларира президентът Румен Радев във връзка загубата на един от най-обичаните артисти на нашето съвремие – проф. Стефан Данаилов, оповестиха от прессекретариата на президента.
Президентът и вицепрезидентът Илияна Йотова сервират съболезнования на фамилията, околните и приятелите на огромния артист.
„ Едва ли можем да си представим българското кино и спектакъл без неговия гений и омагьосване “, отбелязва президентът и акцентира, че именитият актьор е бил изпълнен с чувство за дълг към близките и не е останал апатичен към всекидневието на българите.
„ До последния си час Стефан Данаилов се вълнуваше от проблемите на България и вярваше, че има какво да даде, с цел да бъдат по-добри дните на нашия народ “, декларира президентът Радев.
„ Дано всички, които се докоснахме до мощния човек Стефан Данаилов, да сме съумели да почерпим най-малко парченце от неговата религия, сила, жадност за живот и правдивост, храброст, неотстъпчивост.
Дано сме се научили да не се предаваме, да не се опасяваме да споделяме със мощен глас истините, в които имаме вяра “, декларира вицепрезидентът Илияна Йотова и показва, че поколенията българи, имали достойнството да живеят в едно време с великия Ламбо, са щастливци.
Вицепрезидентът напомня думите на артиста „ Забранил съм на всички да ме жалят “ и акцентира, че той с ведрото възприятие за комизъм и безвъзвратен оптимизъм постоянно е прекосявал тестванията на ориста.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР