Стефан беше всичко за мен. Беше баща, любим, приятел, с

...
Стефан беше всичко за мен. Беше баща, любим, приятел, с
Коментари Харесай

Вдовицата на Шарлопов с разкърсващ разказ за смъртта му

Стефан беше всичко за мен. Беше татко, обичан, другар, с който мога да споделя всичко. Той беше парадоксът на непрекъснатия триумф. Казваше, че в една джентълменска спогодба, би трябвало да има двама джентълмени. Това съобщи в ефира на " Събуди се " брачната половинка на Стефан Шарлопов - Бояна, 2 дни, преди да се навърши година от гибелта на огромния предприемач.

" Той беше целият ми свят. Аз трябваше да се науча да пребивавам без него. Липсва ми, че имахме моменти, в които се смеехме ей по този начин без нищо ", сподели Бояна.

" Тази една година ме накара да обръщам доста повече внимание на себе си и фамилията ми. Научих се да пребивавам тук и в този момент, тъй като може да няма на следващия ден. Трябваше да стартира да мисля за един бизнес, за една империя. Имах моменти, в които даже не можех да рева. Имаше и моменти, в които се сривах, гледах в една точка с часове. Времето ще покаже дали обаче се оправям. Правя това, което би трябвало ", съобщи тя.

" Той беше правилен с всички. Не остави нито един заем, а добре структуриран бизнес. Това демонстрира, че беше правилен към фамилията си. Когато ние двете с Ева се хванахме след гибелта му и закрачихме дружно. Вече сме по-близки. С Ева дружно управляваме. Стефан съумя да й съобщи много уроци. Беше ни мъчно, когато трябваше да решим дали интензивно да управляваме или да наемем хора, които да го правят вместо нас. Ние обаче взехме решение да продължим делото му ", сподели Бояна и добави, че доста хора въпреки всичко са й споделили да продаде бизнеса му и да си живее живота.

" В началото, откакто той умря, седнахме двете в кабинета и си казахме, че ще вървим дружно и към този момент няма да се разделяме по никакъв метод. Осъзнах, че животът е един трен. В купето ми влизат и излизат доста хора. Ценните хора обаче остават ", съобщи тя.

" Бях микробиолог в негова фабрика. Тогава го видях за първи път и харизмата му ме завладя. Нещо доста мощно ме притегли. Първата ни среща беше цялостен неуспех обаче. Покани ме на една вечеря, само че тя бе цялостен неуспех. Поръчваше все неща, които не одобрявам. Не чаках да имаме втора среща, само че откакто се чухме след няколко седмици, осъзнахме, че приказваме на един език. Завладя ме, че беше пряк ", призна Шарлопова.

Отношенията ни се развиха доста бързо. На третия месец бях бременна, само че той искаше по този начин. Каза ми, че желае от мен три деца. Помня първата ни целувка. Бяхме в колата му. Бях доста обезпокоена.

Той беше доста раним, само че нямаше по какъв начин да я покаже. Слагаше маска, че е корав пред хората. Критикуваше ме, че не му споделям задоволително положителни думи. В годините се понаучих да споделям повече положителни думи. Не смеех да показвам възприятията си поради страха да не бъда засегната. Не желаех да изпитам болката. Сега обаче знам какъв брой е значимо и се пробвам да го дублирам непрекъснато на децата си. Понякога възпламенявам цигара, с цел да усетя, че е до мен, макар че не съм пушила в никакъв случай ", спомни си Бояна.

" Не знам по какъв начин открих сили. Събудих се, само че като че ли обаче не желаех да се разсънвам. Сякаш го усетих. Онази безчувственост... настръхвам като се сетя. Казах му, " Стефче, Стефче ", сложих глава на рамото му и усетих, че е леден. Обадих се водача и му споделих, че нещо се случва ", спомни си Бояна.

" Не можех да кажа на децата какво става, събрах се и им направих закуска, с цел да излязат. Не можех да им го причиня. След това се върнах в стаята. Толкова беше мощен адреналина, че даже не можех да се разплача. Само се питах " Защо на мен? " и " Какво ще върша? ". Обвинявах се, че не отидохме на доктор предната вечер. Имаше високо кръвно и го болеше главата. Пи медикаменти и му стана малко по-добре. Тогава се успокоихме. Сърцето му обаче е страдало от години. Така ми споделиха при аутопсията. Сърцето му е било уголемено. Той е знаел от 2 години, само че не ми е споделил. Не е вярвал, че това ще му се случи ", сподели Шарлопова.

" Спомням си последния есемес от него. Бях на учебно заведение - в една школа за психотерапия. Той ми подари това. Получих есемес на 4 февруари 2018 година в 10 часа сутринта, той е умрял към 1 през нощта на 5-и февруари. - " Пращам ти целия позитивизъм на света, ти си едно прелестно жълто пиленце. Създадена си да носиш обич на хората, които те обичаме. Бъди себе си и бъди щастлива. " Това ми е последният есемес, който получих от него. Пусках доста есемеси на телефона му, даже откакто умря, тъй като просто желаех да му пиша, само че сама си ги получавах.

" Много рядко го сънувам. Животът ми с него беше пъстър - имаше болежка, обич, споделеност ", съобщи тя.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР