Стефан Апостолов от ГЕРБ бе назначен с гласуване от депутатите

...
Стефан Апостолов от ГЕРБ бе назначен с гласуване от депутатите
Коментари Харесай

Депутат от ГЕРБ, който е син на кмет и сричаше, стана секретар на Народното събрание

Стефан Апостолов от ГЕРБ бе назначен с гласоподаване от депутатите за нов секретар на Народното събрание. OFFnews напомня, че той се прочу с това, че изпитваше усложнения при четенето на текста по законопроект в 44-ото Народно заседание. 

Синът на кмета на Симитли Апостол Апостолов беше рекордьор по преференции и на трите парламентарни избора предходната година, и влезе в Народното събрание от квотата на ГЕРБ за 1 МИР Благоевград.

 
На последните парламентарни избори Стефан Апостолов беше финален в листата на ГЕРБ в региона - чак на 22 място, само че събра рекордните 6852 преференции и пренареди листата. 

На изборите през юли той получи 6275 преференции, отново пренареди листата и още веднъж стана втори. Абсолютен връх обаче сложи той през април, когато получи над 9000 преференции и по този начин измести лидера на листата.

Депутатите гласоподаваха и Димитър Данаилов Недялков от " Продължаваме промяната ", който постави клетва на 23 декември, да стане член на Комисията по труда, обществената и демографската политика и Комисията за директното присъединяване на жителите и взаимоотношението с гражданското общество.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР