Стеф Къри се завърна в игра и помогна много за

...
Стеф Къри се завърна в игра и помогна много за
Коментари Харесай

Стеф Къри донесе втора победа на Голдън Стейт срещу Ню Орлеанс

Стеф Къри се завърна в игра и оказа помощ доста за триумфа на Голдън Стейт Уорърс против Ню Орлеанс Пеликанс със 121-116. Победата е втора за първенците от 2017 година. Следващите две срещите ще се играят в " столицата на джаза " в петък и в неделя.

 Кливланд Кавалиърс с трагична победа в Торонто
Кливланд Кавалиърс с трагична победа в Торонто

ЛеБрон Джеймс и компания обърнаха домакинското преимущество в серията

Къри наниза 28 точки за 27 игрови минути. Голдън Стейт обичайно наложи волята си в третата четвърт, откакто до тогава двата тима си разменяха водачеството в резултата.

Кевин Дюрант беше най-резултатен с 29 точки. Дреймънд Грийн изпусна да направи " трипъл-дабъл ", откакто завоюва " единствено " 9 битки. Той осъществя 20 точки и направи 12 асистенции. Андре Игуодала се регистрира с 15 точки.

Цялата стартова петица на Ню Орлеанс приключи с 14 и повече точки. Антъни Дейвис наниза 25 точки и се пребори 15 пъти под коша. Джру Холидей остана с 24 точки, 8 битки и 8 асистенциим а Рахон Рондо записа 22 точки, 7 битки и 12 асистенции.

Липсата на положителни играчи на аварийна пейка на " пеликаните " им изигра неприятна смешка и дава съображение за прогноза за краен триумф на Голдън Стейт в серията.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР