Стеф Къри счупи лявата си ръка по време на мача

...
Стеф Къри счупи лявата си ръка по време на мача
Коментари Харесай

Стеф Къри счупи лявата си ръка по време на мача на Голдън Стейт срещу Финикс

Стеф Къри счупи лявата си ръка по време на мача на неговия Голдън Стейт Уориърс вкъщи против Финикс Сънс. Гардът направи пробив в третата четвърт и се сблъска с Арън Бейнс, който падна на ръката му.
 Резултати в НБА от срещите, играни в сряда, 30 ноември
Резултати в НБА от срещите, играни в сряда, 30 ноември

Голдън Стейт Уориърс падна вкъщи от Финикс Сънс

Фрактурата беше доказана незабавно при изработен рентген в съблекалнята, само че през днешния ден ще се реши дали ще бъде нужна хирургическа намеса и какъв брой ще бъде времето за възобновяване. Бейнс е отишъл при отбора на Голдън Стейт и е бил доста угрижен за положението на своя сътрудник.

Голдън Стейт записа третата си загуба в четири мача от началото на сезона. Резултатът е 123-111 за Финикс. Преди травмата Къри имаше имаше 9 точки, 5 битки, 6 асистенции и 1 отнета топка при пукотевица от тройката 1/7.

Девин Букър с 31 точки беше най-резултатен за успеха на Финикс, а Арън Бейнс, който стартира като титулярен център в отсъствието на ДеАндре Ейтън, добави 24 точки. Останалите от стартовата петица на Сънс също приключиха с двуцифрени точкови индикатори - Дарио Шарич вкара 16 точки, Рики Рубио добави 14 точки, а Кели Убре-младши - 11 точки.

Ерик Паскал наниза 20 точки за Уориърс, а Глен Робинсън III и ДиАнджело Ръсел се регистрираха надлежно със 17 точки и 16 точки. Уили Коули-Стайн дебютира с 12 точки за 12 минути като запаса.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР