Стеф Къри реализира 22 от всичките си 36 точки в

...
Стеф Къри реализира 22 от всичките си 36 точки в
Коментари Харесай

Голдън Стейт спечели дербито с Милуоки

Стеф Къри осъществя 22 от всичките си 36 точки в последната четвърт и продължението, с цел да донесе успеха на Голдън Стейт Уориърс със 125:116 над Милуоки Бъкс в най-интересния конфликт от програмата на Националната баскетболна асоциация, игран тази нощ. 

Къри имаше съществени проблеми със стрелбата си в първите три четвърти на мача, само че в последната четвърт вкара няколко основни тройки, с цел да помогне на " войните " да заличат закъснение от осем точки. Гардът направи и основен чадър против Джру Холидей две секунди преди приключване на постоянното време, а при започване на спомагателните пет минути домакините осъществиха серия от 9:0 точки, която им подпечата триумфа. 

Клей Томпсън прибави 22 точки за спечелилите, 20 вкара Донте ДиВинченцо, който хвана и 10 битки, а с 18 точки от пейката се включи ДжаМайкъл Грийн. 

За гостите от Милуоки, които остават с най-хубави индикатори от 48 победи и 19 загуби измежду всички 30 тима в НБА, с по 19 точки завършиха Брук Лопес и Крис Мидълтън. Още 18 осъществя Джру Холидей, който пое главната тежест в офанзива в отсъствието на контузения Янис Адетокунбо.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР