Стеф Къри поведе Голдън Стейт Уориърс към драматичен успех над

...
Стеф Къри поведе Голдън Стейт Уориърс към драматичен успех над
Коментари Харесай

Невероятен Стеф Къри поведе Голдън Стейт към успех над Кливланд, нов провал за ЛА Лейкърс

Стеф Къри поведе Голдън Стейт Уориърс към трагичен триумф над Кливланд Кавалиърс 106:101 в среща от постоянния сезон на Националната баскетболна асоциация на Съединени американски щати и Канада.

Лидерът на Уориърс Къри във втори следващ мач прескочи 40-точковата граница. Той приключи с 40 точки, 4 битки и 5 асистенции.  По този метод Стеф се трансформира в най-възрастния състезател в НБА с два следващи дуела с 40+ точки след Майкъл Джордан, който записа това достижение през 2002-ра.

Донован Мичъл приключи с 29 точки, 10 битки и 9 асистенции за Кливланд, само че получи контузия в десния си гален, само че все пак приключи мача. Евън Мобли добави 20 точки и 12 битки.

„ Той е просто необикновен вечер след вечер. Стеф е в страхотна форма. Ако има една област, в която в този момент той е фрапантно по-добър, в сравнение с когато пристигнах тук за първи път преди осем години, това е единствено силата и кондицията му. Вече е по-опитен и по-силен, доста по-способен да се пази на в действителност високо равнище и да поддържа високо равнище за цялостен мач и просто да вкарва отвред и да приключва на ръба. Той е необикновен “, съобщи треньорът на Голдън Стейт Стив Кър.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР