Стеф Къри игра за първи път срещу оприличавания на него

...
Стеф Къри игра за първи път срещу оприличавания на него
Коментари Харесай

Къри наниза 30 при първата си среща с Йънг

Стеф Къри игра за първи път против оприличавания на него новобранец от Атланта Трей Йънг и сподели на младата вяра на Хоукс за какво е считан за стрелец №1 в историята на Лигата. Лидерът на Голдън Стейт наниза 30 точки за успеха на първенците със 128:111 при гостуването на Хоукс, откакто пропусна предходната среща сред двата тима по-рано през сезона.

Стеф бе във вихъра си и вкара 6/10 от тройката за 29 игрови минути, като изрично най-впечатляваща бе играта му в първата четвърт, в границите на която осъществя цели 18 точки. Цялостната си статистика Къри добави с 3 битки, 2 асистенции, 1 отнета топка и 1 чадър. Кевин Дюрант и Клей Томпсън останаха надлежно с 28 и 27 точки, а Кевон Лууни се регистрира с 14 при шестнадесетия триумф на Уориърс.

Джон Колинс бе най-резултатен за Атланта с 24 точки и 11 битки, а за 25 минути на паркета Трей Йънг вкара 20 точки. Новобранецът обаче не бе прецизен нито един път от тройката (0/5), а също по този начин направи и цели 7 неточности. Джереми Лин имаше положително включване от пейката с 14 точки, а положителни минути даде и ДеАндре Бембри, приключил с 11 точки.

Уориърс имат 16 победи и 9 загуби на сметката си, до момента в който Атланта е в надалеч по-лоша обстановка със единствено 5 победи от 24 мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР