Steam Deck не е джаджа, като много от устройствата, които

...
Steam Deck не е джаджа, като много от устройствата, които
Коментари Харесай

Valve публикува CAD файловете на корпуса на Steam Deck

Steam Deck не е джаджа, като доста от устройствата, които идват от някоя от днешните богати компании. Машината е открита платформа, която дава независимост в ръцете на притежателя си и то такава, която е обезпечена от Valve. Това наподобява е едно от най-големите достолепия на портативното компютърно устройство. Собствениците на Deck може да изберат коя операционна система и програмен продукт да употребяват и по-важното: да прибавят други магазини за видеоигри, да управляват работата на процесорните ядра и изобщо Deck съставлява всичко това, което няма да видите от различен сходен производител от подобен мащаб, каквито са Valve. А в този момент компанията прави крачка напред в тази посока, като разгласява CAD файловете, свързани с корпуса на устройството.

„Добри вести за всички запалянковци, производители на аксесоари или просто за хора, които желаят да 3D отпечатват Steam Deck, с цел да го почувстват в ръцете си. Днес ние вършим CAD файловете за външната обвивка (повърхностната топология) на Steam Deck налични за събаряне под лиценза на Creative Commons“, Valve, допълвайки, че тук са включени STP, STL моделите, както и чертежите в DWG файловете.

Официалната премиера на Steam Deck е по-късно този месец, на 25-ти, като сходно и на доста други хардуерни производители и Valve изпитват компликации с доставките, което наложи закъснение на представянето на машината и ограничавания, свързани с поръчките. В Интернет се появиха и първите ревюта на Deck (обобщение на някои от тях ), като измежду отзивите за устройството участват, както позитивни оценки за представянето на машината с даването за ревютата заглавия, по този начин и, свързани с батерията на Deck.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР