Ставни болки и мускулни болки преминават бързо с това чудо!Винаги

...
Ставни болки и мускулни болки преминават бързо с това чудо!Винаги
Коментари Харесай

Ставни и мускулни болки минават за минути с нещо, което досега изхвърляме!

Ставни болки и мускулни болки минават бързо с това знамение!

Винаги до момента сме го изхвърляли. Без да знаем каква удивителна мощ за премахването на мускулни и ставни болки има то. Да, много време сме изпуснали да се лекуваме с него, само че в никакъв случай не е късно.

Става дума за най-обикновената… лимонена кора. Правилно сте прочели – не месестата вътрешна част на лимона, а кората му. Истинско знамение!

Никога към този момент не изхвърляйте кора от лимон, тъй като тя ще ви помогне да се чувствате още веднъж свежи и витални. Всяка болежка смазва индивида, а ставните и мускулни болки от време на време са просто непоносими.

Стига се до такава степен, че освен ти е зле, само че и се чувстваш инвалид. А неприятното е, че това положение постоянно продължава освен с дни, само че седмици и даже месеци.

Е, завършек на тъгите, тъй като кора от лимон оправя нещата и то за нула време. Има два метода, по които може да я употребявате.

Първият е като настържете кората на лимона, само че без бялата й част. И я нанесете деликатно върху проблематичното място. Втривате я лекичко в кожата си, а след това увивате мястото с бинт или елементарна лепепка – зависи къде се намира то. Оставете да работи най-малко два часа и тогава махнете компреса.

А другият вид за унищожаване на ставни или мускулни болки с лимонена кора е като сложите кората от два лимона в буркан, а от горната страна наливате зехтин. Така, че да покрие корите от лимоните. Тази примес престоява две седмици и след това е подготвена за приложимост.

Прави се като се потопява марля в буркана със сместа от зехтин и лимонена кора, а след това се постанова върху тялото и проблематичния сектор. За още по-добър резултат, преди да извършите компреса, втривайте леко мазничката примес в кожата си. / doctorbg.net
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР