Ставащата за смях с некомпетентността си в Гласът на България

...
Ставащата за смях с некомпетентността си в Гласът на България
Коментари Харесай

Ексклузивно! Галена открадна гаджето на Гери-Никол! Дани Илиев спи с певицата от 3 месеца


Ставащата за смях с некомпетентността си в „ Гласът на България ” Галена не стопира да става за срам и в персоналния си живот, като ляга с всеки, който вижда на пътя си. Певицата в този момент е решила да поставя рога на Галин с гаджето на Гери-Никол. Става въпрос за ММА боеца Дани Илиев.

Двамата от 3 месеца употребяват връзката си, като се срещали най-вече по хотели. Важно е да се посочи обаче, че очевидно не са единствено любовници, а и нещо като гаджета, тъй като са били засичани цели три пъти дружно на дискотека, настояват очевидци.

Галена е известна с разюздения живот, който води. Всякакви мъже са минали през леглото й, а тя ги сменя за развлечение и с цел да поддържа тръпката на половия си живот.

Това не е първият път, в който фолк дивата краде непознато гадже, няма и да е последният. Не се изисква доста разсъдък, с цел да живееш живота на Галена и тя го потвърждава всеки ден. Различни мъже влизат и излизат от леглото й, като дори нееднократно тя е била хващана в крачка от мъжа си.

Очакванията бяха, че когато стане майка, Галя ще се промени, само че може да напусна родното Смядово, но Смядово в никакъв случай не излезе от нея. Въпреки че има двама сина, образецът, който им дава, е, че с малко голотии и креватна гимнастика можеш да постигнеш задачите си, което е моралното дъно за една жена.

Фолк певицата и ММА боецът изглеждали много интимни. Отдалеч си личало, че са двойка, само че и освен това от елементарни любовници, което е нечовечен удар по Гери-Никол, която отново не съумя да задържи мъж до себе си.

37-годишната пайнерка е привикнала да реализира задачите си с креватни осъществявания. Преди 18 години по този начин проби в чалгата, а преди 14 години пък сама си направи реклама с клип за възрастни, на който въртеше френски милувки на Галин във ваната си.

Още тогава се разбра, че певицата подчинява целия си живот на секса и няма никакви угризения да го прави. Сега го демонстрира ясно, като ляга с следващия, който й е обърнал някакво внимание.

Галена сменя половите си сътрудници толкоз постоянно, че към този момент е изненада, в случай че ляга единствено с един няколко месеца. Очаквайте скоро разкрития по отношение на суингър живота й, против който мъжът й Галин няма нищо срещу.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР