Ставалият пет пъти шампион с Левски бранител - Красимир Коев

...
Ставалият пет пъти шампион с Левски бранител - Красимир Коев
Коментари Харесай

Краси Коев: Текучеството в Левски трябва да престане

Ставалият пет пъти първенец с Левски защитник - Красимир Коев показа своето виждане за протичащото се в столичния гранд. Той беше посетител в предаването " Код Спорт " по ТВ+. Ето какво показа един от качествените бранители на " сините " от 80-те години.

" В Левски има проблеми, само че допускам, че има и хора, които могат да ги решат. Има доста огромно текучество там, приказвам най-много за футболисти. Не знам за какво не залагат на млади футболисти, приказвам и за чужденци, и за българи. При нас не беше по този начин - имаше пет-шест индивида, които се вляха при пет-шест от по-старите футболисти. Тогава се получи гръбнак и тимът стана мощен. Може би и в този момент би трябвало да действат по този начин ".

" Не давам хрумвания и не им споделям какво да вършат, само че по-скоро това текучество да престане - тази промяна на треньори, на хора. Би трябвало да се обособи едно съществено управление, което да направи сериозен тим. А не да се вземат футболисти, които идват за пет-шест месеца да вземат пари, да видят София и т. н. Това е несериозно ".

" Аз персонално не желая да съм на мястото на Георги Дерменджиев ". Нито е правил селекция, ще направи някаква полу-подготовка, тъй като е пристигнал две седмици след началото на подготовката. Той е утвърден и потвърдил се човек, само че не му изпитвам завист. Левски е изпуснал всичко за някакви купи и по-скоро може да гради нещо. Дано до остане до края на този сезон, тъй като публиката на Левски е доста взискателна в това отношение. Тя е барометър, който може да наклони нещата и да го изгонят или да остане. Не му изпитвам завист, само че все пак му поисквам триумф! ".
 Павел Колев води задграничен експерт в Левски
Павел Колев води задграничен експерт в Левски

Става дума за методист в школата на " Герена "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР