Става все по-опасно и все по-страшно. Затова, когато и аз,

...
Става все по-опасно и все по-страшно. Затова, когато и аз,
Коментари Харесай

Йотова за решението на Путин да разположи ядрени оръжия в Беларус: Войната става все по-опасна и страшна


" Става все по-опасно и все по-страшно. Затова, когато и аз, и президентът приказваме за това, че би трябвало да се стигне до масата на договарянията, не са празни приказки . Повече въоръжение от всички страни води до непредсказуеми решения, които напрактика заплашват към сериозна война ".

Toва съобщи вицепрезидентът Илияна Йотова пред публицисти по отношение на горещата интернационална тематика за. Коментарът си тя направи преди да вземе присъединяване в панихидата в столичния храм " Николай Софийски " във връзка Деня на Тракия.

Тя се надява, че разсъдъкът ще надделее и в тази ситуация става въпрос малко повече за закани, в сравнение с за същински военни дейности.

На въпрос за за сметка на конфискуването на корабите им , Йотова подсети, че това не е казус. Преди много години още веднъж български транспортен съд е бил задържан сякаш в румънски води. Тогава в качеството си на представител в Екологичен потенциал започнахме доста огромна акция за освобождението на кораба и на неговия екипаж, само че макар българските старания, въпросът се проточил много време. Много е значимо сега да се види каква е претенцията на Румъния и " напъните на българските дипломати би трябвало да бъдат много по-амбициозни, " настоя Йотова.

Тя се надява недоразумението да бъде изчистено колкото се може по-бързо и от страна на румънските управляващи.
 Йотова: Членовете на СИК се опасяват от видеонаблюдението
Йотова: Членовете на СИК се опасяват от видеонаблюдението

Тя прикани партиите да успокоят гласоподавателите, че няма да има корист с него
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР