Става въпрос за снимка, на която певицата и двама от

...
Става въпрос за снимка, на която певицата и двама от
Коментари Харесай

След раздялата: Кали в секси поза

Става въпрос за фотография, на която певицата и двама от нейните музиканти са се щракнали с краката нагоре. Позата, част от Kама Сутра, се трансформира в наклонност измежду родните звезди.  Наскоро Мис Силикон-Карина Атанасова се пусна в нета  също с вирнати крайници.

Под фотографията Кали написа: " Най-добрата позиция - да не си в съпротива. Най-добрата поза - въпрос на лирика или прозаичност! ".

Най-вероятно Кали е подготвила нова ария на своите фенове и фотографията е част от процеса по подготовката на видеоклипа. Явно певицата е решила да потуши тъгата от раздялата с работа. Приопомняме, че Кали се раздели с половинката си. Причината се оказа, че тя е спряла да пие хапчетата, които й били предписани скрито от гаджето си. Когато той схванал напряко буен и я изоставил. 

Родителите му били ужасно удовлетворени от този факт, тъй като не одобрявали връзката на сина си. Причината била, че е по-голяма от него с цели 14 години.

Връзката на Кали и Атанас продължи пет години. Очакваше двамата да сключат брак. Младото лъвче я гледаше като писано яйце, само че Кали не се реши да го подари с правоприемник.

Източник: telegraph.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР