Става въпрос за певицата Люси, която спечели музикалния формат на

...
Става въпрос за певицата Люси, която спечели музикалния формат на
Коментари Харесай

Една от любимките на Слави вдигна сватба

 Става въпрос за певицата Люси, която завоюва музикалния формат на Дългия " Музикална академия “Ку-ку бенд " – " Стани поп-фолк звезда ". 

Певицата, която съумя да запише дует с Трифонов и песента се трансформира в цялостен шлагер, най-сетне мина под венчило. Тя сподели заветното " Да " на дългогодишната си половинка Андреас. Репортер на Шоу блиц се е сдобил с ексклузивна фотография на младоженците. 

Празненството се е състояло в родината на артиста - Кипър, само че все още нямаме изясненост дали са били поканени български техни сътрудници. Знаем, че са извънредно близки с Джена и Соня Немска, които не са могли да пътуват по това време отвън България. 

" Слави е доста сериозен, излъчва някакъв почит и всички се спичат пред него. Аз също в множеството случаи - също. Наистина е придирчив и подобен би трябвало да бъде - има огромен екип и в случай че не е подобен, всички ще му се качат на главата, ще настъпи цялостна безредица ", споделя Люси за Слави, който я направи разпознаваемо лице в страната.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР