Става въпрос за пари. За едни 54 стотинки на човек,

...
Става въпрос за пари. За едни 54 стотинки на човек,
Коментари Харесай

Мика Зайкова: 54 стотинки печелим от смяната на времето

Става въпрос за пари. За едни 54 стотинки на човек, които ще спечелим по време на промяната на времето. Не бива да продаваме здраве за пари.

Човешкият живот е по-ценен от някакви стотинки. Смяната >часовото време се отразява най-вече на хората от превоза, както и на продуктивността на труда. Това съобщи пред „ Денят стартира “ по Българска национална телевизия финансовият специалист Мика Зайкова.

"Губим продуктивност, само че печелим от електрическа енергия. Ако попитате хората в туризма, те ще желаят лятното часово време. По безвредно е зимното часово време. Ако се върнем обратно в годините, зимното часово време е по-добро за нас. Целта е човек да живее добре, да работи на драго сърце и да бъде по-производителен ", сподели още Зайкова.

"Имаме потребност най-малко от месец за акомодация на организма. Един час обратно и един час напред се отразява доста на организма. Синдрома на унесеност е доста значим. Тази унесеност е причина за честите ПТП-та ", сподели Председателят на Съюза по авто-мото подготовка Йонко Иванов.

"Има някакви плюсове, само че те са единствено стопански. Най-добре ще е по ярко да се кара в пиковите часове. За мен уравновесеното часово време е лятното и плаващото работно време ", приключи Иванов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР