Става дума за ЦСКА. И за морал. Не е важно

...
Става дума за ЦСКА. И за морал. Не е важно
Коментари Харесай

Кой е Методи Деянов?

Става дума за ЦСКА. И за морал. Не е значимо кой тим подкрепяте, не е значимо и за какво създателите на албума на 70-годишнината на ЦСКА са решили някои огромни имена да ги няма вътре - по този начин е решено, по този начин е направено. Хубаво, само че през вчерашния ден доста се учудих, когато видях по какъв начин всякакви цесекари, или най-малко представящи се за такива, питаха иронично кой е Методи Деянов, с цел да имал място в подобен албум.

Има три разновидността - или в действителност не познават историята на най-титулувания българския клуб, или са от някоя организация за облъчване, или към този момент са съществено облъчени. Не е срамно да не знаеш. Ако е по този начин, поинтересувайте се, попитайте. Другото е жалка история.

Методи Деянов, драги цесекари, има над 150 мача за ЦСКА и е израснал на " Червено знаме ".

Методи Деянов, драги цесекари, беше именуван от почитателите Новия Якимов.

Методи Деянов, драги цесекари, е този, на който през 1994 година Лъчезар Танев съобщи алегорично алената фланелка с номер 10.

Методи Деянов, драги цесекари, вкара един от най-красивите голове на " Армията ", и то във вратата на Борислав Михайлов.

Методи Деянов, драги цесекари, безусловно скъса мрежата със странична ножица против Нефтохимик.

Методи Деянов, драги цесекари, създаде и трите попадения за успеха на ЦСКА над Шахтьор (Донецк), а на реванша осъществя за 1:2 и класира отбора напред.

Методи Деянов, драги цесекари, е този, който разсече отбраната на Левски с прелестен пас за втория гол на Бончо Генчев във Вечното дерби, приключило 3:3.

Методи Деянов, драги цесекари, излълни началния удар, след който Димо Момиров даде края, в единственото Вечно дерби в историята, приключило със служебна победа.

Методи Деянов, драги цесекари, е първият футболист на ЦСКА, на който излезе афиш във фенския вестник " Сектор Г ".

Методи Деянов, драги цесекари, е този, след чиято зверска травма великият Трифон Иванов се хвана за главата - при касапницата в Тетевен.

Това май е задоволително. Дано в този момент към този момент знаете кой е Методи Деянов и спрете с демагогията и нелепостите!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР