Става дума за предоставяне на техника с отпаднала необходимост както

...
Става дума за предоставяне на техника с отпаднала необходимост както
Коментари Харесай

Ангел Найденов за дарените на Украйна БТР-и: Произведени са в началото на 80-те, нямаме нужда от тях

Става дума за даване на техника с отпаднала нужда както за Министерство на вътрешните работи, по този начин и за Българската войска. Въпросните бронетранспортьри са създадени при започване на 80-те години. Министерство на вътрешните работи няма потребност от такава техника, която по този начин или другояче не е била задоволително добре поддържана. Това разяснява в ефира на Nova News някогашният министър на защитата Ангел Найденов  Ангел Найденов Ангел Найденов е препоръчан за министър на защитата.   Найденов е определен за национален по отношение на вчерашното решение на Народното събрание да даде безплатно 100 БТР-а на Украйна.

Найденов допусна, че тези машини надали ще се употребяват на фронтовата линия, а по-скоро ще послужат за ескорт на товарни транспорти. Бившият боен министър обаче акцентира, че сред тези БТР-и и закупените „ Страйкър “-и има голяма разлика и двата вида машини не трябва да се поставят под общ знаменател.

Относно самия спор в Украйна Ангел Найденов  Ангел Найденов Ангел Найденов е препоръчан за министър на защитата.   Найденов е определен за национален посочи, че се следи известна отмалялост измежду западните съдружници, които оказват военна помощ на Киев. Според него най-голямото разколебаване измежду Запада идва от незадоволителните резултатите от украинското контранастъпление.

Войната навлиза в задънена улица – с цел да има различен резултат, би трябвало да има софтуерен скок, т.е. Украйна има потребност от нова техника, с цел да продължи с контранастъплението си, както и от модерни системи за Противовъздушна отбрана. В тази връзка, в случай че се забави помощта от Съединени американски щати, то помощта от европейските страни би се оказала задоволителна единствено с цел да се удържи ситуацията на фронта, обясни някогашният министър.

По тематиката с войната в Близкия изток Найденов изключи вид, при който Израел да прекрати военните дейности по отношение на „ Хамас “.

„ Целите на Израел са свързани с заличаване на военния потенциал и военната инфраструктура на „ Хамас “, напомни той.

Найденов уточни, че спорът ще се реши трайно със основаването на палестинска страна.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР