Става дума за повече от съзнание – Вселената е пълна

...
Става дума за повече от съзнание – Вселената е пълна
Коментари Харесай

Вярва Ли Далай Лама В Извънземните И Какво Крият В Тибет За Тях

„ Става дума за повече от схващане – Вселената е цялостна с всевъзможни типове същества “, споделя монахът. Всъщност, той класифицира интелигентните форми на живот във Вселената в три категории: хора като нас, които имат форма и които живеят в тела. Вторият вид са същества, които имат форма, само че нямат тела, и третият тип са същества, които нямат форма “, разкрива още той

„ Това, което хората назовават ​​НЛО са извънземни транспортни средства. Някои от тях имат цели екипажи, а огромна част от тези екипажи хващат и освобождават хора “, споделя доктор Дон Дондъри, пенсиониран професор в университета Макгийл, който преподава на отдела по логика на психиката и също взима присъединяване в изявлението с Далай Лама. Будисткият лидер обаче е на мнение, че те не са враждебно настроени към хората. Или най-малко той самият не се е срещал с враждебно настроени измежду тях.

Различните религии имат разнообразни показа за извънземните и чуждоземните същества. Ученията на Далай Лама без подозрение демонстрират, че неговата вяра е осведомена с обстоятелството, че нашият Космос е зареден с всички типове живот.

Будизмът не изключва съществуването на голям брой гостоприемни светове, а в днешно време признава и откритията на модерната астрономия, че в съществуващите галактики може да има милиарди светове. А броят на гостоприемните галактики, които ние можем да забележим, с изключение на нашата, е към 100 милиарда Това значи, че има милиарди планети в една вселена, а в морето от галактики, които наподобяват безкрайни. Със сигурност не сме сами във Вселената, сигурно има образован извънземен живот, счита още духовният водач.

„ Ако погледнем от Космоса надолу към Земята, няма да забележим някакви избрани национални граници. Ние просто ще забележим дребна планета, а тя е единствено една „, споделя още Далай Лама.
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР