Става дума за началото на един процес, който ще доведе

...
Става дума за началото на един процес, който ще доведе
Коментари Харесай

Полицейски синдикат в готовност за протест до дни

" Става дума за началото на един развой, който ще докара до извеждане на структури от Министерство на вътрешните работи до седмици или месеци. Реформите могат да изкарат " Пожарна сигурност и отбрана на популацията ", както и 112 и Дирекция " Миграция, не е в това казусът, а че няма полемика по този въпрос. Не е изработен и изчерпателен функционален, систематичен и фанансов разбор на министерството преди този момент ", сподели в " Твоят ден " Валентин Попов, ръководител на Синдикална федерация на чиновниците на Министерство на вътрешните работи.

Според него без този разбор промените да преждевременни.

" Те стартират да наподобяват на остарели промени на парче. Ние декларирахме поддръжка за намерениета на ръководещата коалиция и те ще я имат, в случай че нещата се случват, както са написани в съдружното спораздумение ", съобщи още Попов.

В противоположен случай ще има остро несъгласие.

" Ние сме в обстановка на протестна подготвеност, до няколко дни може дда има митинг, само че се надяваме да не се стигне до това, след диалозите с ръководещите ", сподели синдикалистът.

Друго искане на Синдикалната федерация е увеличение на възнагражденията на чиновниците с 20%. Недокомплекта в Министерство на вътрешните работи е 10%.

" Ако Министерство на вътрешните работи се престуктурира и реформира, то ще стане мечтано място за работа. Това към момента не е по този начин ", сподели още Валентин Попов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР