Статуята Викът на украинската майка да се изработи в миниатюра

...
Статуята Викът на украинската майка да се изработи в миниатюра
Коментари Харесай

Любо Кольовски: Предлагам Викът на украинската майка да се връчва на победителите на Евровизия

Статуята " Викът на украинската майка " да се създаде в миниатюра и да се връчва на спечелилите на идните издания на " Евровизия " вместо " Кристалният микрофон ". Такова предложение направи Любо Кольовски, публицист, някогашен зам.-главен редактор на в. " Демокрация ", като показа къс текст във Facebook. Публикуваме го без редакторска интервенция:

" Никога не съм се вълнувал от кичозния и вулгарен политически формат " Евровизия ", който по възраст съвсем ми е набор. Нито съм се интересувал от музикалното му ехтене " Ален мак ", който към този момент не се реализира. Без да желая научих, че спечелили в последнто издание на " Евровизия " са някакви украинци, чието класиране е предсказано още от Ванга и е доказано и от Алена на по-късен стадий. И в този ред на безсмислени мисли, имам предложение:

Знаменитата скулптура " Викът на украинската майка " да се създаде в миниатюра и да се връчва на спечелилите на идните издания на " Евровизия " вместо " Кристалният микрофон ". Нещо като имитация на холивудския " Оскар ". " Викът на украинската майка " естетически е сравним с музикалната патетика и извратена звучност, музициране и вокал на " Евровизия ". Какво ще кажете, а? ", написа Кьоловски в обществената мрежа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР