Статуя на Хари Кейн стана обществено достояние пет години след

...
Статуя на Хари Кейн стана обществено достояние пет години след
Коментари Харесай

Статуя на Хари Кейн, опустошена от фенове, тъй като всички стигат до едно и също заключение

Статуя на Хари Кейн стана публично притежание пет години откакто беше поръчана, само че почитателите надалеч не са впечатлени от оптиката.

Още през 2019 година беше оповестено, че съветниците на региона в Съвета на Уолтъм Форест са се съгласили да повдигнат произведение на изкуството в чест на британския капитан, който от този момент стана най-хубавият голмайстор на страната и Тотнъм за всички времена. Сега Кейн е в Байерн Мюнхен и продължава своето завещание в Германия.

Сума от £7 200 беше отпусната, с цел да може да се направи статуя на родения в Уолтъмстоу нападател. Създадена е фигура на Кейн в действителен размер, седнал на скамейка, само че в никакъв случай не е пусната, защото е стояла в склада. Big Issue към този момент разгласява фотоси и почитатели настояват, че статуята към момента би трябвало да е отвън полезрението й. Такъв е и външният й тип.

Един почитател сподели: „ Трябваше да се съхранява на склад. “ Друг повтори това, защото те твърдяха: „ Трябваше да остане в склада “. Трети предложи: „ Не, това не е Кейн “. Един почитател сподели,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР